Redactia.ro
Home » TV » Consiliu de Urgență la Survivor România. Cine ar putea pleca acasă

Consiliu de Urgență la Survivor România. Cine ar putea pleca acasă

Consiliu de Urgență la Survivor România, în ediția de joi seară. Regulamentul competiției a fost încălcat de unii dintre ”Faimoși” și ar putea pleca acasă. Cine ar putea fi concurentul sau concurenții care riscă eliminarea?

Consiliu de Urgență la Survivor România. Cine ar putea pleca acasă

Ediția de joi seară a Survivor România stârnește suspans. În promo-ul emisiunii se anunță un Consiliu de Urgență care va descalifica un concurent sau doi din echipa ”Faimoșilor”, pentru încălcarea regulamentului.

”Bine v-am găsit la Consiliul de Urgență la Survivor România, pentru a ne lua rămas bun de la unul dintre voi! Culiță, Sebastian, ați încălcat regulamentul! Iar încălcările de regulament au consecințe!”, afirmă Daniel Pavel, prezentatorului show-ului filmat în Republica Dominicană. Imediat după aceste cuvinte, apare Sebastian plâgând.

Așadar, Sebastian și Culiță sunt cei vizați în Consiliul de Urgență de joi seară. Nu se cunosc detalii despre cum au încălcat regulamentul cei doi concurenți. Culiță Sterp s-a abătut, la un moment dat, din camp, și a trebuit căutat prin junglă de producători și oameni ai legii. În cele din urmă a fost găsit, iar el a explicat că s-a rătăcit.

„Erau 10 oameni aliniați. Mă gândeam că scoate unul pușca, zici că eram infractorul. E un lucru bun că lor le pasă de noi, na, e normal, dar m-am speriat. Chiar e periculos să te rătăcești, să rămâi singur prin pădure… Ei se pot gândi la orice. Poți să cazi într-o groapă din aia mare, să te muște ceva”, le-a spus Culiță colegilor săi după ce s-a reunit cu ei, descriind cum a fost găsit pe o altă plajă.

De altfel, la un moment dat, Daniel Pavel l-a atenționat și pe Zanni asupra unor biscuiți. Zanni a recunoscut că a găsit niște biscuiți pe plajă și i-a furat pentru a le da și celorlalți colegi. Zanni și-a cerut iertare și nu a mai fost sancționat.

Conflict între Sorin și Albert de la ”Războinici”

De altfel, în promo se anunță și un nou conflict între Sorin și Albert, după ce din echipa lor reamintim că a plecat Vera.

”Nu ești nici asumat, nu ești nici bărbat. Pe mine aia mă deranjează, vreau să vadă lumea cine ești”, îi spune Sorin lui Albert, în camp. Albert îi răspunde: ”Frate, dau totul pe traseu!”.

De altfel, și Marius spune ceva despre Albert: ”Cuvânt încălcat din partea lui Albert”. Maria, în schimb, crede că decizia lui Albert de a o nominaliza pe Vera pentru a pleca acasă, este una corectă. ”Decizia lui Albert mi s-a părut potrivită”, afirmă războinica.

Este interesant ce se va mai întâmpla cu Elena Marin și Zannidache. Cei doi sunt și ei cunoscuți pentru disensiunile dintre ei. În promo, Elena Marin apare spunând: ”M-a dărâmat, m-a dărâmat!”, iar Zanni: ”M-am uitat la ea nu avea lacrimi în ochi, se chinuia să plângă”, declară acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: