Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Sindy pe rețelele de socializare. Imagini incendiare cu războinica înainte de participarea la Survivor România

Cum arată Sindy pe rețelele de socializare. Imagini incendiare cu războinica înainte de participarea la Survivor România

GALERIE FOTO (6) Cum arată Sindy pe rețelele de socializare

Cum arată Sindy pe rețelele de socializare. Szidonia Szasz a intrat în competiția Survivor România în urmă cu câteva săptămâni, iar apariția a provocat multe controverse atât în rândul concurenților emisiunii, cât și telespectatorilor. Alături de ea au mai intrat alți trei concurenți. În Republica Dominicană, fiecare se descurcă cum poate, iar publicul îi poate vedea pe concurenți exact cum sunt ei în viața reală. Înainte de a intra la Survivor, Sindy a postat câteva incendiare pe rețelele de socializare.

Cum arată Sindy pe rețelele de socializare. Imagini incendiare cu războinica înainte de participarea la Survivor România

Cum arată Sindy pe rețelele de socializare. Sindy, pe numele real Szidonia Szasz s-a alăturat echipei Războinicilor de la Survivor România, luptând pentru supraviețuire. Din cauza unor probleme, blondina nu a putut intra de la început în competiție, fiind înlocuită de Mellina. Acum, Sindy este o adevărată forță pe traseu, reușind să aducă echipei sale multe puncte pe traseu. La 26 de ani, Szidonia este de profesie tehnician maseur, iar după ce a practicat trei ani de atletism, și-a îndreptat atenția către dans modern și latino. Sindy este pasionată de sport și își petrece ore bune în sala de sport, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber.

Sindy la Survivor

Pe rețelele de socializare, războinica are numeroase fotografii atrăgătoare, în care își expune formele absolut perfecte. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, blondina a postat câteva imagini surprinzătoare. Vedeta de la Kanal D purta extensii blonde înainte de a intra în concurs și îi plăcea să pozeze în ipostaze incendiare.

Sindy practică de cinci ani kickboxing și vrea să le demonstreze tuturor că nu doar forța fizică o caracterizează, ci și voința și agilitatea. În urmă cu ceva timp, aceasta declara că este o persoană ambițioasă și curajoasă iar aceste lucruri o vor ajuta să facă față provocărilor. „Am ales să particip la pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa. Ambiția mea arde. Foc, aer, apă, pământ s-au unit și m-au făcut pe mine. Nimic nu mă poate opri!”, a declarat Szidonia înainte de a intra în competiția Survivor.

Boala de care suferă Sindy

Încă de la prima sa apariție, Sindy a trezit multe semne de întrebare. Extrem de timidă, copilăroasă și naivă, aceasta i-a surprins pe toți cu puterea și demnitatea sa. Însă, puțini știu că războinica este o adevărată luptătoare și în viața de zi cu zi. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu doi ani, iar corpul ei a fost pe punctul să cedeze.

Sindy a avut cancer la ovare și a fost nevoită să treacă printr-o operație de histerectomie. „Am pierdut 15 kg. Nu puteam să mănânc.Aveam dureri abdominale foarte mari. Doctorii nu știau ce aveam. Se inflamase apendicele, făcusem peritonită și a fost complicat. După o lună de zile, medicii îmi spuneau că am cancer ovarian și recomandau histerectomia”, a detaliat aceasta.

Cu toate astea, sportiva a avut curajul să meargă mai departe și să descopere că primul diagnostic fusese, de fapt, unul greșit. Vedeta a aflat că suferea de o altă afecțiune: „Am descoperit că am sindrom aderențial pelvin după prima operație. Am trecut printr-un șoc anafilactic în urma unei doze prea mari de antibiotic, ceea ce a dus și la pierderi foarte mari de memorie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: