Redactia.ro
Home » TV » Cine e, de fapt, Sindy de la Survivor România. Ce nume are aceasta în buletin

Cine e, de fapt, Sindy de la Survivor România. Ce nume are aceasta în buletin

Sindy de la Survivor România a cucerit inimile fanilor și nu numai. Iată care este, de fapt, numele din buletin al acesteia și cu ce se ocupă în viața reală.

Sindy, prima rezervă de la Survivor. Cine este aceasta

Sindy, pe numele de buletin Szidonia Szasz, este din Brașov, are 26 de ani și este o pasionată a sportului. Aceasta nu a putut participa la Survivor România de la început, din cauza unor probleme de sănătate.

Sindy de la Survivor are 1,65 m și o greutate de 52 de kilograme. Ea a practicat atletismul pentru trei ani și petrece multe ore în sala de forță, după cum se vede și pe trupul ei perfect.

După aceea, ea s-a îndreptat spre dans sportiv, latino și street workout. Și acum pratică un sport, și anume kickboxingul, cu care cochetează de cinci ani.Ea este tehnician maseur în Brașov.

Ea a decis să participe la Survivor România pentru că se crede suficient de bună să facă față tuturor obstacolelor.

„Am ales să particip la pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa. Ambiția mea arde. Foc, aer, apă, pământ s-au unit și m-au făcut pe mine. Nimic nu mă poate opri!”, a declarat Szidonia într-un interviu pentru Kanal D.

Sindy a cucerit inima colegilor de platou. Ce declarații de dragoste a primit

De la început, Sindy a cucerit pe toată lumea, mai ales cu vocea sa de copilă. Albert chiar i-a făcut o declarație de dragoste.

„Sindy pentru mine e fata perfectă, vibe pozitiv, o zăpăcită, țin deja la ea după două zile. Ea îmi spune că îi place de mine pe traseu și m-a cucerit, gata. În primele zile, Sindy părea foarte dezorientată și spunea ea că se simte amețită, fără vlagă, dar astăzi a fost plină de energie, a mers după lemne, după cocos”, a povestit Albert.

Deși părea că se înțeleg foarte bine, declarațiile ulterioare ale lui Sindy arată că ea nu împărtășește aceeași părere despre Albert.

„Albert este un pic ciudățel. Prima oară când am venit nu mi s-a părut, dar apoi am simțit că e retras ori dat la o parte. Nu-l poți citi la ce ar putea să se gândească, poate au avut certuri sau vorbe în echipă înainte să vin eu. Am învățat să nu mai am încredere în oameni’, a mai spus concurenta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: