Redactia.ro
Home » Monden » Ce meserie ar fi avut Mellina dacă nu se lansa în muzică. Concurentei de la Survivor îi plac mult copiii

Ce meserie ar fi avut Mellina dacă nu se lansa în muzică. Concurentei de la Survivor îi plac mult copiii

GALERIE FOTO (9) Ce meserie ar fi avut Mellina dacă nu se lansa în muzică.

Ce meserie ar fi avut Mellina dacă nu se lansa în muzică. Războinica de la Survivor România este o adevărată senzație în show-ul de la Kanal D, fiind considerată una dintre cele mai bune concurente din emisiune. Deși multă lume a crezut că este sportivă, Mellina este o artistă în adevăratul sens al cuvântului. Dar dacă nu se lansa în muzică, cântăreața știa deja ce meserie ar fi avut.

Ce meserie ar fi avut Mellina dacă nu se lansa în muzică. Concurentei de la Survivor îi plac mult copiii

Ce meserie ar fi avut Mellina dacă nu se lansa în muzică. Mellina, pe numele său real Mădălina Dumitru este considerată una dintre cele mai bune concurente la Survivor România. Deși este cunoscută în industria muzicală, Mellina face parte din echipa Războinicilor și este hotărâtă să câștige marele premiu al emisiuni. Mellina este cunoscută pentru piesele ei lansate în colaborare cu alți artiști cunoscuși, dar puțini știu că vedeta este talentată la dans. Mai mult, Mellina a absolvit Facultatea de limbi străine, iar dacă nu se lansa în muzică, tânăra ar fi ales să fie profesoară de engleză. Mellina a declarat în nenumărate rânduri că îi plac copiii și se bucură de fiecare moment pe care îl petrece în compania unui copil.

Mădălina a terminat Școala Populară de Arte, secția canto muzică ușoară și a participat la mai multe festivaluri și concursuri muzicale. Tânăra s-a lansat în muzică în 2011, cu piesele „My Life” şi „Can’t Hide”, în colaborare cu băieţii de la That’s Right şi Bogdan Ioan. De asemenea, războinica de la Survivor a compus piese pentru diferiți artiști din România, cât și din străinătate, precum: Robin DeVille- „Just The Way I Am” (feat. Ivan Garcia) sau Zelish- „I Won’t Give Up” & „Forever You & Me”. Mellina are 33 de ani și este născută în București și consideră că diferența dintre ea și alți artiști din țară este faptul că este interpretă, compozitor, producător și textier. A debutat ca majoretă în trupa Abracadabra, iar la vârsta de 5 ani a început să danseze.

Mellina a cucerit milioane de români

În 2014 a depășit recordurile cu piesa “Poza de album”, în colaborare cu Vescan.“Tot ce se întâmplă acum e un vis frumos! Mă bucur enorm că piesa a ajuns la inima unui număr impresionant de oameni şi că se bucură de succes. Trebuie să recunosc că am avut emoţii la început. Am crezut că piesa nu va prinde în plină vară, având un mesaj trist, însă lucrurile au mers exact invers, şi acum “Poza de album” se numară printre piesele de top ale momentului”, spunea Mellina.

Deși traseul este din ce în ce mai dur, Mellina reușește să-și adune forțele de fiecare dată și să aducă puncte echipei sale. Vedeta își dorește foarte mult să câștige marele premiu și se pare că toate momente dificile prin care trece o determină pe artistă să meargă mai departe. Mellina are mii de susținători care își doresc să ajungă până al final și să câștige marele premiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: