Redactia.ro
Home » Monden » Constantin Enceanu face lumină! Care este adevărul despre scandalul dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican

Constantin Enceanu face lumină! Care este adevărul despre scandalul dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican

S-au auzit zvonuri precum Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican ar fi fost la cuțite. Constantin Enceanu a vorbit despre acest lucru. Ce spune interpretul de muzică populară.

Constantin Enceanu, despre Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican

Constantin Enceanu a făcut clarificări despre scandalul dintre Doru Gușman și Niculina Stoican și vrea să spună adevărul, dar și să încerce să calmeze lucrurile. Artistul este supărat din cauza faptului că acest scandal nu face altceva decât să murdărească amintirea lui Petrică Mîțu Stoian.

Constantin Enceanu este de părere că toți ar trebui să-l lase pe regretatul solist să-și doarmă în liniște somnul de veci. El este convins că Doru Gușman și Niculina Stoican nu vor ajunge la proces, așa cum a subliniat artista în urma acuzațiilor făcute de impresar. El spune că lui Petrică Mîțu Stoian nu i-au plăcut niciodată tipul acesta de conflicte.

Nu vreau să comentez subiectul certurilor dintre Niculina Stoican și Doru Guşman, trebuie să îl lăsăm pe Petre să își doarmă somnul de veci, să îl lăsăm să îl știe lumea așa cum îl știe. Cred că fiecare dintre noi, dacă am greșit, vom plăti îl lumea asta. Să știți că nimeni nu pleacă din lumea asta fără să plătească.

Nu cred că vor ajunge la proces, presimt eu să nu vor ajunge acolo. Lui Petre nu îi plăceau chestiile astea, lui nu îi plăcea cearta. Când nu i-a mai plăcut, a intrat în pensie. Eu l-am certat pe nașul meu, credeți-mă că i-am spus să nu mai facă lucrurile acestea, să nu mai iasă să spună absolut nimic, măcar în memoria lui Petrică.

El nu era genul de om care să fie certăreț. El era coleric, așa suntem noi artiștii, dar Petre nu se certa niciodată, el evita așa ceva. El, când se supăra pe cineva, impunea o tăcere și își dădeai seama că ceva nu i-a convenit și stătea retras.„, a spus Constantin Enceanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: