Redactia.ro
Home » Monden » Constantin Enceanu, la un pas de divorț! Artistul, dezvăluiri surprinzătoare despre căsnicia cu soția sa

Constantin Enceanu, la un pas de divorț! Artistul, dezvăluiri surprinzătoare despre căsnicia cu soția sa

GALERIE FOTO (4) Constantin Enceanu, la un pas de divorț!

Constantin Enceanu, la un pas de divorț! Interpretul de muzică populară este căsătorit de peste trei decenii cu soția sa. Chiar și așa, artistul a recunoscut că au existat momente tensionat, susținând că a fost la un pas de divorț.

Constantin Enceanu, la un pas de divorț! Artistul, dezvăluiri surprinzătoare despre căsnicia cu soția sa

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară. Artistul a vorbit despre căsnicia cu soția sa, Angela. Constantine Enceanu este căsătorit de peste trei decenii cu partenera sa, iar de-a lungul anilor relație lor s-a confruntat cu multe provocări. Artistul a povestit episodul când cei doi au fost la un pas de divorț. Chiar și așa, iubirea dintre cei doi i-au determinat să treacă peste toate problemele.

După ce s-a născut fiica lor, Cătălina, artistul și-a dorit foarte tare să mai aibă un copil, dar partenera lui nu a mai vrut acest lucru. Atunci au existat mai multe tensiuni între ei, iar Enceanu a fost atât de supărat încât a vrut să divorțeze. Cu timpul, lucrurile s-au calmat, realizând că, de fapt, a fost o reacție de moment. Cătălina, fiica celor doi le-a făcut o mare bucurie, după ce a adus pe lume doi copii, o fetiță și un băiețel. Așadar, Constantin și Angela Enceanu sunt bunici de două ori.

„ Sunt pur și simplu surprins când văd că soția mea s-a schimbat total de când sunt cei mici, ținând cont de faptul că ea nu şi-a mai dorit să facem al doilea copil. Acesta a fost şi motivul pentru care am vrut să ne despărţim, la acel moment. Însă am realizat ulterior că a fost doar o reacție de moment. Am fost supărat o perioadă, apoi ușor-ușor, m-am împăcat cu gândul.

Dar o am pe Cătălina, fata lui tata. Orice lucru pe care îl are de făcut, mă sună pe mine. Am fost permanent lângă ea. Sigur că au fost momente în care poate nu i-a convenit ce i-am spus, însă ulterior mi-a cam dat dreptate. Și nu m-a dezamăgit niciodată!”, a declarat Constantin Enceanu pentru Taifasuri.ro.

Constantin Enceanu are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale

Artistul susține că are mare încredere în Angela, iar în relația lor nu a fost vorba niciodată despre gelozie. De asemenea, Constantin Enceanu are doar cuvinte de laudă la adresa soției sale. Mai mult, cântărețul a spus că gelozia nu a intervenit niciodată în căsnicia lor.

„Noi am ajuns la 36 de ani de căsnicie pentru că odată ce ne-am înhămat la căruță, am tras amândoi în aceeași direcție. Am avut și drum cu mocirlă și cu asfalt, dar important este că am scos căruța la liman. Soția mea are multe calități, e o femeie extrem de curată, e deosebită. Am știut că las un om de încredere acasă, când plecam la cântare. Niciodată nu mi-a încolțit în minte gelozia, pentru că am avut încredere deplină în ea. Ce-i drept, nici eu nu am călcat strâmb. Poate că educația primită de la bătrâni a contat. Este crucea mea de la Dumnezeu!”, a mai spus Constantin Enceanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: