Redactia.ro
Home » Monden » Constantin Enceanu, marele absent de la spectacolul dedicat lui Petrică Mîțu Stoian. Nu e chemat nici la parastas / Ce s-a întâmplat

Constantin Enceanu, marele absent de la spectacolul dedicat lui Petrică Mîțu Stoian. Nu e chemat nici la parastas / Ce s-a întâmplat

GALERIE FOTO (2)

Petrică Mîțu Stoian și Constantin Enceanu au fost cei mai buni prieteni toată viața cu excepția unei perioade doi ani în care nu și-au vorbit absolut deloc.

Interpretul de muzică populară a fost distrus de durere, când a aflat că prietenul său de o viață Petrică Mâțu Stoian a murit.

Spectacolul „In Memoriam Petrică Mîțu Stoian”, organizat la un an de la moartea interpretului

Luna viitoare, pe 6 noiembrie, se împlinește un an de când regretatul artist a încetat din viață. În semn de omagiu, colegii de breaslă îi vor organiza un spectacol, unde vor urca pe scenă numeroase nume importante din industria muzicală.

Nu însă și bunul său prieten, Constantin Enceanu. Deși e trecut pe afișul de promovare a evenimentului, acesta nu va onora invitația de a participa la spectacol.

Se pare că Enceanu suferă de niște probleme de sănătate, fiind nevoit să se opereze la genunchi. Artistul le-a spus încă de la început organizatorilor să nu îl pună pe afiș, anunțându-i că nu va putea fi prezent.

Constantin Enceanu nu va participa la spectacol

Aceștia au tot sperat însă că interpretul va ajunge la evenimentul care va avea loc pe 18 moiembrie, la Sala Palatului, și îi va aduce un omagiu lui Petrică Mîțu Stoian.

„Nu particip la spectacol, foarte rău au făcut organizatorii că m-au trecut pe afiș, le-am spus încă de la început că nu ajung, că am o problemă personală. Trebuie să mă internez, am de făcut o operație grea la genunchi, mă doare rău. I-am rugat să nu mă treacă, dar poate au tot sperat că ajung, pentru că eu și Petrică am fost buni prieteni.

Și ieri le-am trimis mesaj ca să mă șteargă de pe afiș, de o lună le tot zic. Luna viitoare nici nu mi-am luat evenimente, nunți, botezuri sau alte spectacole. Am probleme mai vechi la genunchi, de la stat mult în picioare și în frig, mă operez la Spitalul clinic de ortopedie Foișor, din București. Să vedem ce stabilesc medicii, de ce anume intervenție chirurgicală este nevoie”, a declarat Constantin Enceanu, pentru Ego.ro.

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian nu l-au invitat la parastas

Parastasul de un an al regretatului artist Petrică Mîțu Stoian e motiv de scandal între rudele și prietenii artistului. Surorile interpretului își doresc să organizeze parastasul acasă, în satul natal al artistului, în județul Reșița, în timp ce impresarul artistului va ține o pomană, separate, la Craiova.

Constantin Enceanu nu se află pe lista de invitați, surorile regretatului interpret aducându-i o serie de acuzații grave, mai exact sunt foarte supărate din pricina declarațiilor interpretului după moartea lui Petrică Mîțu Stoian.

Enceanu a refuzat să comenteze decizia rudelor, însă a explicat că dacă va fi invitat la vreuna dintre pomeniri, se va duce pentru că așa îi onorează memoria artistului. „La parastas poate merg, dacă mă invită și nu sunt internat, încă nu știu nimic”, a spus Constantin Enceanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: