Redactia.ro
Home » Monden » Constantin Enceanu, „pedepse” aspre pentru angajații săi. „Îi ard la buzunar”

Constantin Enceanu, „pedepse” aspre pentru angajații săi. „Îi ard la buzunar”

Toată lumea îl știe pe Constantin Enceanu pentru talentul său artistic, dar nu mulți știu că interpretul de muzică populară este și un bun antreprenor. Constantin Enceanu deține un restaurant, iar acum a vorbit despre cum își „taxează” angajații atunci când greșesc.

Constantin Enceanu, patron sever

Constantin Enceanu a investit tot ce a agonisit de-alungul vieții sale într-un restaurant din Filiași. Acesta prețuiește foarte mult afacerea pe care o deține, iar din acest motiv este și foarte dur cu angajații săi atunci când greșesc. El consideră că cel mai bun mod pentru a-și responsabiliza angajații este „metoda amenzii”. Artistul de muzică populară a dezvăluit că a muncit zi și noapte până și pe timpul pandemiei pentru localul pe care îl deține. El spera ca această vară să fie una plină de clienți încât să recupereze din investiție.

Am pus amendă de 50 de lei, pentru cine lasă apa deschisă sau becul aprins. Și uite că acum angajații se uită de trei ori, înainte să plece. Așa mi-au spus, acum, când e vorba de banii lor. Când era vorba de banii mei, nu conta, nu le păsa. Eu mă culc, uneori, și a doua zi, la ora 11.30, pentru că am foarte multă treabă la Zanzibar. Eu nu am fost așa de afectat, pentru că am multe spații aici și, cumva, mi-am putut desfășura activitatea. Mai mult, în Filiași, nu au fost atât de multe cazuri de COVID-19.„, a povestit constantin Enceanu.

Cât de mare este localul lui Constantin Enceanu

Constantin Enceanu are un restaurant cu o suprafață de 8000 de metri pătrați din care 2000 sunt amenajați. Acesta a povestit că o dată cu timpul își dorește să se extindă de-alungul lacului lângă care este amplasat localul. Acesta are până și spații de cazare în cadrul restaurantului.

Am 2.000 de metri amenajați din spațiul de 8.000 de metri pătrați. Pot să îi pun pe clienți și la 10 metri distanță. Cu timpul vreau să mă extind, să vin cu îmbunătățiri și pe partea cealaltă a lacului. Deocamdată, suntem doar pe o laterală. Este un lac făcut de comuniști, pentru ei, în zona aceasta a CAP-ului, a SMA-ului, pentru a veni ei să se răcorească. Am construit totul de la zero pe terenul unde era casa. Pentru cazare, avem 6 camere, anul acesta le-am terminat. Noi am făcut aici cât ne-am permis, cât nu, am zis că facem la anul. Și tot așa. „, a mai continuat Constantin Enceanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: