Redactia.ro
Home » Monden » Constantin Enceanu, prima reacție după scandalul cu mama lui Alin Gabriel, „fiul de suflet” al lui Petrică Mîțu Stoian: „Orice am vorbit mi-am asumat”

Constantin Enceanu, prima reacție după scandalul cu mama lui Alin Gabriel, „fiul de suflet” al lui Petrică Mîțu Stoian: „Orice am vorbit mi-am asumat”

GALERIE FOTO (6) Constantin Enceanu, prima reacție după scandalul cu mama lui Alin Gabriel, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu, prima reacție după scandalul cu mama lui Alin Gabriel, „fiul de suflet” al lui Petrică Mîțu Stoian. După ce mama lui Alin Gabriel Matei l-a acuzat pe Constantin Enceanu că i-a pătat imaginea regretatului artist Petrică Mîțu Stoian, celebrul artist a reacționat. Interpretul de muzică populară a transmis un mesaj dur.

Constantin Enceanu, prima reacție după scandalul cu mama lui Alin Gabriel, „fiul de suflet” al lui Petrică Mîțu Stoian: „Orice am vorbit mi-am asumat”

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață pe 16 noiembrie, la vârsta de 61 de. Moartea artistului a luat prin surprindere pe mulți dintre colegii săi breaslă. Constantin Enceanu era apropiat de regretatul artist, iar cei doi au avut o prietenie strânsă. Petrică Mîțu Stoian l-a luat sub aripa sa pe Alin Gabriel Matei, un tânăr la început de drum pe scena muzicii. Acesta l-a îndrumat să aibă o carieră frumoasă, dar acum, Alin a rămas doar cu sfaturile și melodiile artistului.

Recent, mama lui Alin a izbucnit la adresa lui Constantin Enceanu, susținând că acesta i-a pătat imaginea colegului său de breaslă. Femeia l-a acuzat pe Enceanu de faptul că i-a interzis fiului ei să mai apară la televizor. Ulterior, solistul a avut și prima reacție la declarațiile făcute de mama lui Alin. Deși declară că nu știe ce a spus aceasta, Constantin Enceanu a explicat că el nu i-a interzis lui Alin să nu mai vorbească la televizor, ci doar i-a dat un sfat. „Orice am vorbit in aceasta lume mi-am asumat. Eu l-am învățat de bine când i-am zis lui Alin sa nu mai apară la televizor. Nu comentez acest subiect, e stăpân pe propriile declarații, face ce vrea. Poate sa înțeleagă fiecare ce vrea. Cine este mama lui Alin? Nu ma interesează ce a vorbit, nu îmi spăl lucrurile in public. Eu sunt o persoana asumată. Eu când am stat se vorba cu Alin i-am zis doar sa aibă grija ce spune ca sa nu fie interpretat gresit căci este la început de drum, era un sfat.„, a declarat Constantin Enceanu la Antena Stars.

Mama lui Alin Gabriel, copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, le declară război celor care i-au atacat fiul

Petruța Matei a izbucnit pe rețele de socializare, după ce fiul ei a fost criticat dur de internauți. Aceasta le-a transmis celor care au vorbit urât de fiul ei că vor plăti în cazul în care nu își vor susține afirmațiile cu probe.De asemenea, femeia a avut și un mesaj dur pentru Constantin Enceanu. Aceasta a explicat că Alin a primit negativele regretatului artist chiar de la acesta. “Vreau să se liniștească cârcotașii că nu îi va lua piesele și repertoriul regretatului Petrică Mîțu Stoian, doar un singur lucru va face cu siguranța, va cânta din piesele Maestrului pentru a-i păstra memoria vie, îi va urma întocmai toate sfaturile, îi va fii recunoscător toată viața și nu va uita niciodată de unde a plecat și cine la ajutat”, este o parte a mesajului postat de mama lui Alin.

Femeia a mai spus că Mîțu Stoian i-ar fi rugat pe colegii săi de breaslă să aibă grijă de Alin, dar aceștia se pare că i-au pus piedici. A avut un mesaj pentru Constantin Enceanu, în urma unei declarații pe care acesta a făcut-o în urmă cu ceva timp. “Eu nu vreau să întinez memoria Maestrului așa cum a făcut-o ‘bunul lui prieten’ spunând că citez: ‘mi-au plăcut mult prea mult femeile ca să trec la bărbați,’ lăsând loc de interpretări. Dle dacă erați prieten cu adevărat nu făceați asemenea declarații punându-l pe Maestru într-o situație urâtă.”, i-a transmis Petruța lui Constantin Enceanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: