Redactia.ro
Home » Monden » Constantin Enceanu, scandal cu sora lui Petrică Mîțu Stoian. Ce acuzații îi aduce artistul Mariei Tărchilă

Constantin Enceanu, scandal cu sora lui Petrică Mîțu Stoian. Ce acuzații îi aduce artistul Mariei Tărchilă

Moartea artistului Petrică Mîțu Stoian a declarat numeroase scandaluri.

Constantin Enceanu, scandal cu sora lui Petrică Mîțu Stoian. Moartea artistului Petrică Mîțu Stoian a declarat numeroase scandaluri. Între surorile cântărețului și impresarul acestuia a început un război pentru averea acestuia. Ulterior, acestia s-au împăcat, dar acum se pare că Enceanu îi aduce acuzații grave surorii lui Petrică Mîțu Stoian, Maria Tărchilă.

Constantin Enceanu, scandal cu sora lui Petrică Mîțu Stoian. Ce acuzații îi aduce artistul Mariei Tărchilă

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață pe 16 noiembrie, la vârsta de 61 de ani. Artistul făcea terapie pro-COVID19 la o clinică privată, dar starea sa de sănătate s-a înrăutățit. Ulterior a ajuns la spitalul de Urgență, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Moartea cântărețului a șocat o țară întreagă, iar cei apropiați au rămas cu sufletul împietrit de durere. Recent, a izbuncnit un scandal între Constantin Enceanu și sora lui Petrică Mîțu Stoian, Maria Tarchilă. Interpretul de muzică populară susține că femeia vrea să moștenească casa din Craviova, unde a locuit regretatul artist.

Maria nu știe ce vorbește, aberează, nu are cum să moștenească imobilul din Craiova. Ea a declarat ba că acea căsuță, în care a locuit Petrică, în ultima parte a vieții, și în care s-a ținut și parastasul, este a fratelui ei, ba că e de patrimoniu, a statului. Să fie foarte clar! Casa e a lui Doru Gușman, el și soția lui au muncit în străinătate și au cumpărat aici, în Craiova, înainte de Revoluție. Pe atunci, nici nu se știau cu Petre”, a mărturisit Constantin Enceanu, pentru playtech.ro.

Artistul susține că locuința pe care sora lui Petrică Mîțu Stoian vrea să o moștenească nu era a artistului, ci Doru Gușman îl invitase acolo. „Casa nu e de patrimoniu și nici a lui Petre nu era, cum tot zice Maria. Să fie clar! Casa e a impresarului Doru Gușman, el a cumpărat-o înainte de Revoluție. Doru l-a lăsat pe Petre să locuiască acolo”, a spus interpretul.

Constantin Enceanu, acuzații grave la adresa Mariei Tărchilă

Sora regretatului artist l-a acuzat pe Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, dar au decis să facă pace, la parastasul de trei luni a artistului. „Doru i-a oferit două camere și o baie. Iar cum Petrică tot spunea că e casa lui, în interviuri, Doru a lăsat lucrurile așa, a tăcut din gură, pentru orgoliul prietenului său, să nu zică lumea că e sărac. Maria zice că vrea tot din casă. Poate lua doar hainele lui Petrică. Femeia aceasta s-a tot certat cu Doru, dar, surpriză, la parastasul de sâmbăta trecută, ziceai că e împărăteasă! Era total schimbată, nu mai avea chef de scandal”, a adăugat artistul.

Constantin Enceanu este de părere că sora colegului său de breaslă nu poate lua nimic din casa acestuia, ci doar hainele pe care acestea le avea. Dar casa lui Mitu nu o poate moștenit. Chiar dacă a adus diferite acuzații la adresa lui Doru Gușman, sora lui Petrică Mîțu Stoian nu a vrut să mai comenteze scandalul și a decis să facă pace cu cel care i-a fost aproape fratelui său în ultimii ani de viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: