Redactia.ro
Home » Monden » Cine și-a făcut apariția la parastasul lui Petrică Mîțu Stoian. Martorii au rămas șocați

Cine și-a făcut apariția la parastasul lui Petrică Mîțu Stoian. Martorii au rămas șocați

GALERIE FOTO (2) Cine și-a făcut apariția la parastasul lui Petrică Mîțu Stoian.

Cine și-a făcut apariția la parastasul lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021. Acesta făcea terapie pro-coronavirus, iar în urma acesteia a murit. La parastasul acestuia, au fost prezente multe persoane. Se pare că surorile și impresarul artistului au pus stop războiului după moartea acestuia.

Cine și-a făcut apariția la parastasul lui Petrică Mîțu Stoian. Martorii au rămas șocați

Petrică Mîțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani, pe 6 noiembrie 2021. Regretatul artist s-a simțit foarte rău după ce a făcut terapie pro-coronavirus la o clinică privată, iar la scurt timp a ajuns la spital. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. În urma morții acestuia, s-a declanșat scandalul între Doru Gușman și surorile lui Petrică Mîțu Stoian. Problema principală era averea lăsată de artist. Recent, impresarul artistul a organizat parastasul de trei luni și le-a chemat pe surorile acestuia, semn că vrea să îngroape securea războiului.

Una dintre ele, Maria Tărchilă, a acceptat să meargă la Craiova, acolo unde s-au împărțit pachete cu pomană și s-a organizat o masă. ”Doru a fost cu ideea să facă parastasul de trei luni, eu nici nu știam că se face. M-a chemat la parastas printr-un sms. Am crezut inițial că a greșit numărul de telefon. Apoi, dacă a văzut că nu răspund, m-a sunat. Mi-a zis așa: ”Uite, eu fac pomenire de 3 luni pentru Petrică, dacă vreți vă aștept la parastas!

Am sosit de la Arad la Craiova. S-a făcut o slujbă, acolo, la mormânt, unde s-au împărțit pachete cu mâncare. Apoi, am vrut să plec spre casă, dar Doru ne-a invitat la masă, în casa în care a locuit Petrică. Am zis să nu-l refuz, să creadă că-s nepoliticoasă, era pentru fratele meu”, a declarat femeia pentru impact.ro.

De asemenea, femeia a declarat că între ea și impresarul lui Petrică Mîțu Stoian nu mai există tensiuni. ”Eu nu am nimic cu Doru Gușman, nu ne certăm pe lucruri, vedem cine și ce are dreptul, ce este și ce nu este. Eu trebuie însă să-mi iau lucrurile din casa din Craiova, în care a locuit Petrică. Acea casă însă am înțeles că e de fapt a statului, e de patrimoniu. Iar alte case nu știu să fi avut, mai e doar casa noastră de la țară”, a mai spus Maria Tărchilă.

De ce a murit Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a murit la SPitalul de Urgență Reșița, la vârsta de 61 de ani. Cântărețul era internat pe secția ATI a unității spitalicești, în stare gravă. Înainte ca artistul să ajungă la spital, acesta a mers la o clinică privată din județul Caraș-Severin pentru a face o terapie hiperbară, un tratament post-COVID. După moartea artistului, clinica privată a primit sancțiuni în valoare de 80.000 de lei la începutul lunii noiembrie.

”Comisia de control nu a putut identifica datele la care au avut loc interacțiunile dintre pacientul Petru Mîțu și dr. Matei Mircea Bogdan, premergătoare admiterii la tratament. De asemenea, nu s-a putut identifica dacă și ce documente medicale au fost solicitate, în afara unui buletin tomografic realizat în 22.10.2021 la cererea pacientului, care evidențiază modificări ale celor două arii pulmonare”, se arată în raportul clinicii private.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: