Redactia.ro
Home » Monden » Ce obișnuia să facă Petrică Mîțu Stoian înainte să moară. Steliana Sima a rupt tăcerea: „Am făcut și eu același lucru”

Ce obișnuia să facă Petrică Mîțu Stoian înainte să moară. Steliana Sima a rupt tăcerea: „Am făcut și eu același lucru”

Ce obișnuia să facă Petrică Mîțu Stoian înainte să moară.

Ce obișnuia să facă Petrică Mîțu Stoian înainte să moară. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață în urmă cu trei lunim la vârsta de 61 de ani. Moartea sa fulgerătoare i-a șocat atât pe rudele sale, cât și pe colegii săi de breaslă. Steliana Sima a dezvăluit ce făcea Petrică Mîțu Stoian înainte să moară.

Ce obișnuia să facă Petrică Mîțu Stoian înainte să moară. Steliana Sima a rupt tăcerea: „Am făcut și eu același lucru”

Petrică Mîțu Stoian a plecat dintre noi pe 6 noiembrie 2021. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață după ce a făcut un tratament post-covid. Din păcate, organismul său a cedat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el. La trei luni de la moartea sa, Steliana Sima, colega sa de breaslă, a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre artist. În urmă cu ceva timp a avut loc un spectacol la Sala Palatului, unde ar fi trebuit să cânte și Mîțu Stoian, dar nu a mai apucat.

Prietena artistului a vorbit despre momentul în care a cântat alături de Mariana Ionescu și Constantin Enceanu, pe scenă, iar în spate derula un filmuleț cu regretatul interpret de muzică populară. Într-o emisiune tv, Steliana Sima a spus că l-a simțit pe regretatul său coleg că era lângă ea, energetic. Solista a declarat că moemntul a fost unul trist și că abia au putut să cânte, fiindu-le dor de maestrul muzicii populare. Cântăreața a amintit și de sfatul pe care artistul i l-a dat, lucru pe care aceasta l-a făcut mai apoi.

„Petrică Mîțu Stoian a sfătuit-o să își facă ”curățenie” în lista ei de prieteni, așa cum făcea și el. Petre, Petrică Mîțu Stoian făcea lucrul ăsta întotdeauna și-mi spunea: Soro, sunt mulți care nu au ce să caute pe pagina mea și atunci Delete. Așa spunea, dragul de el. Și am făcut și eu același lucru, am făcut și în viata de zi cu zi. Și-mi este bine, așa cum sunt acum, sunt împlinită cum sunt acum.Petrică ne lipsește foarte mult.Chiar dacă stai acasă și nu ești la o filmare sau la un spectacol, tot navigând pe internet, tot găsești ceva cu el și automat nu-mi dă starea aceea de bine. Iar la filmări sau la spectacole.”, a spus Steliana Sima.

Petrică Mîțu Stoian a murit la 61 de ani

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la spitalul de Urgență Reșita, acesta fiind internat pe secția ATI și se află în stare gravă. După decesul lui, s-au ridicat mai multe semne de întrebare, iar principala curiozitate a fanilor artistului a fost de ce a murit, de fapt, maestrul.

Înainte să fie dus în stare gravă la spital, Mîțu Stoian a fost la o clinică privată din județul Caraș-Severin, orientându-se către acea clinică în vederea unei terapii hiperbare. „Trebuie menționat că, la nivelul clinicii, acordul și consultul medicului pentru tratament hiperbaric sunt realizate online, iar supravegherea pe perioada terapiei se face de către medici cu care unitatea a încheiat contracte de prestări servicii. Ședința durează 70 de minute, incluzând compresia și decompresia’, au transmis reprezentanții clinicii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: