Redactia.ro
Home » Știri » Constantin Grosu a murit într-un tragic accident rutier în timp ce se întorcea de la o înmormântare. Cum s-a întâmplat totul

Constantin Grosu a murit într-un tragic accident rutier în timp ce se întorcea de la o înmormântare. Cum s-a întâmplat totul

Constantin Grosu a murit în urma unui tragic accident rutier.

Un tragic accident rutier petrecut pe DN7 în județul Vâlcea a dus la decesul directorului Casei de Cultură din Constanța, Constantin Grosu, în vârstă de 63 de ani. Incidentul s-a produs vineri seară, în timp ce acesta se întorcea de la o înmormântare din zona localității Milcoiu.

Cum s-a întâmplat tragedia

Accidentul a avut loc atunci când un șofer a intrat pe contrasens și a lovit mașina în care se afla Constantin Grosu, provocând rănirea gravă a acestuia. Medicii sosiți la fața locului au acordat primul ajutor și au transportat victimele la spital, dar, din nefericire, directorul Casei de Cultură nu a mai putut fi salvat din cauza rănilor severe.

În momentul tragic, Constantin Grosu se afla în mașină împreună cu alte două persoane, care au suferit și ele răni grave și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

La locul accidentului, polițiștii au desfășurat investigații pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia. Ambii șoferi implicați în accident au fost supuși testelor cu etilotestul, rezultatele indicând că nu consumaseră alcool.

Familia bărbatului este devastată de durere

Decesul lui Constantin Grosu a adus o profundă tristețe în comunitatea locală, iar cei apropiați au transmis condoleanțe familiei îndurerate. „Costică Grosu a plecat spre o lume mai bună. Un om deosebit care va rămâne veșnic în memoria noastră. Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Condoleanțe familiei, greu încercate în această perioadă!”, au transmis cei din cercul său de cunoștințe.

Investigațiile continuă pentru a se clarifica cu exactitate circumstanțele accidentului și pentru a aduce lămuriri asupra evenimentelor care au condus la această tragică pierdere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: