Redactia.ro
Home » Știri » Constantin Zamfirescu, operat de cancer! Mesajul actorului de pe patul de spital

Constantin Zamfirescu, operat de cancer! Mesajul actorului de pe patul de spital

Constantin Zamfirescu a trecut printr-o operație de cancer. Simpaticul Costel Gogoasă, din serialul Trăsniții a trecut printr-o complicată intervenție chirurgicală. Din fericire, acum este bine.

Costel Gogoasă, operat de cancer

Constantin Zamfirescu, cunoscutul și îndrăgitul actor din Trăsniții, a fost diagnosticat cu cancer și operat de urgență. Acum, greul a trecut, iar el se reface, pe patul de spital. De acolo a transmis și primul mesaj, pentru fanii îngrijorați.

Actorul s-a fotografiat cu zâmbetul pe buze, încercând să liniștească pe toată lumea. În promele imagini de după operație, Constantin Zamfirescu pare să fie bine, dând asigurări în acest sens. Mai mult decât atât, el abia așteaptă șă își reia activitatea profesională.

„Sunt bine. Am avut o noapte grea, dar azi sunt în salon, amețit, dar o să dorm, apoi trebuie să mă ridic și să fac pași. Puțin câte puțin.

Mă refac și comunicăm, apoi … la treabă.

Mulțam fain tuturor.”, a scris el pe pagina de socializare.

Starea lui de sănătate a îngrijorat pe toată lumea, în special, în decursul săptămânii trecute. Atunci, Zamfirescu a făcut un apel public, având nevoie să primească donații de sânge.

Încă din copilărie actorul a avut probleme de sănătate

Încă din copilărie Constantin Zamfirescu a avut probleme de sănătate. El a suferit un accident vascular, care l-a lăsat cu sechele pe viață.

„M-am săturat! Sunt o persoană cu handicap. Nu-mi e rușine să afirm asta, pentru că nu e alegerea mea. Am fost vârât cu forța în această lume și am crescut cu ideea că sunt deosebit de ceilalți. Deosebit în rău. Un copil care nu puteam alerga la fel de repede ca ceilalți, nu prindeam mingea la fel de bine, nu știam să driblez, să jonglez. Eram postat doar în poartă, ținta șuturilor bombă. Sunt stângaci. Stângaci, nu neîndemanatic, pentru că toată partea mea dreaptă este bușită.. Deosebit în rău”, a spus Constantin Zamfirescu, în urmă cu ceva vreme, potrivit VIVA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: