Redactia.ro
Home » Monden » Contul de Instagram al soției lui Nosfe, șters fără explicații: «Nu prea ești fericit cu viața pe care o ai»

Contul de Instagram al soției lui Nosfe, șters fără explicații: «Nu prea ești fericit cu viața pe care o ai»

madalina cretan

Colegii de trupă ai lui Nosfe, artistul care a murit din cauza unui infarct la doar 37 de ani, sunt revoltați. Contul de Instagram al soției acestuia a fost șters, fără prea multe explicații. Mai mulți utilizatori au raportat contul Mădălinei Crețan, nemulțumiți de conținutul distribuit de aceasta.

Contul de Instagram al soției lui Nosfe a fost șters

Nosfe a murit la 37 de ani, la scurt timp după ce a susținut un concert alături de colegii săi de la Șatra Benz. Ajuns acasă, Nosfe s-a simțit rău, iar soția sa l-a găsit prăbușit la pâmânt. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a salva viața artistului. Conform primelor concluzii ale medicilor legiști, un infarct a provocat decesul prematur al trapperului. Rezultatele examenului toxicologic urmează să apară. El va determina dacă Nosfe consumase droguri în ultima perioadă.

La două săptămâni de la moartea artistului, contul de Instagram al soției lui Nosfe a fost șters. Nu din dorința Mădălinei, conform formației, ci a utilizatorilor care au raportat masiv contul, nemulțumiți de conținutul furnizat. După moartea lui Nosfe, Mădălina își transformase pagina într-un cont comemorativ. Distibuia adesea fotografii de familie s-au imagini în care apărea regretatul ei soț. Aceasta era modalitatea prin care găsea alinare, câtuși de puțin.

„Să ajungi să dai report la profile bune de Instagram doar de fun și mai ales să ștergi contul soției lui Nosfe într-o perioadă ca asta, doar ca să te distrezi, și altor oameni nevinovați înseamnă că nu prea ești fericit cu viața pe care o ai. Ar trebui să te gândești mai mult la ceea ce te face fericit. Oribil!”, a scris Lu-k Beats pe pagina personală de Instagram. „Și să te mai și lauzi pe story după aia… copii nefericiți. Pe lângă Mădă, a pățit și Sauce și Tups și mulți alții doar din cauză că aveau poză cu Nosfe la profil”, a continuat artistul.

Nosfe a murit la 37 de ani din cauza unui infarct

Nosfe a murit în noaptea de 16 octombrie, la scurt timp după ce susținuse un concert în fața sutelor de fani. În jurul morții sale s-au creat tot felul de iposteze, iar criticii nu au ezitat să coreleze decesul acestuia cu consumul de stupefiante.

Rezultatele testelor toxicologice vor scoate adevărul la suprafață. Nosfe a lăsat în urmă zeci de melodii, colaborări cu nume importante din industria muzicală și o famile îndurerată. Artistul era căsătorit cu Mădălina Crețan, alături e care avea o fetiță superbă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: