Redactia.ro
Home » Știri » Convertire videoclip de pe Youtube în MP3. Descarcă rapid orice clip de pe Youtube

Convertire videoclip de pe Youtube în MP3. Descarcă rapid orice clip de pe Youtube

Youtube

YouTube este una dintre cele mai populare platforme de streaming din lume, iar zilnic sunt încărcate milioane de clipuri de către creatorii de conținut care vor să își mențină publicul conectat cu viața lor.

Cum poți să descarci un clip video de pe YouTube

Pe YouTube este ușor să obții venituri frumoase, fără să faci altceva decât a te filma pe tine și activitățile tale zilnice. Cel mai important lucru este să ai niște abonați care să dorească să vadă constant ce s-a întâmplat nou în viața ta.

Totuși, o cerință care a venit din partea utilizatorilor de YouTube, care a fost formulată de foarte multe ori, a fost ca aplicația să meargă în continuare, chiar și atunci când ecranul este blocat sau utilizatorul iese din aplicație să se uite la altceva, tot pe mobil.

Această cerință a fost satisfăcută odată cu apariția YouTube Premium, un serviciu pentru care trebuie să plătești. Dacă până acum ai fost obișnuit cu gratuitatea, iată că pentru acest serviciu utilizatorii platformei trebuie să scoată bani din buzunar.

Ce primesc în schimbul acestei plăți? Scapi de toate reclamele enervante care apar și înaintea, dar și în timpul clipurilor video, poți asculta orice clip chiar dacă ieși din aplicația YouTube. De asemenea, YouTube Premium îți dă posibilitatea să descarci orice clip dorești, pentru a-l viziona oricând de pe dispozitivele tale electronice.

Convertire videoclip de pe Youtube în MP3

Totuși, o modalitate foarte simplă prin care poți să descarci clipuri de pe YouTube, fără să fie nevoie să îți achiziționezi serviciul premium al acestei platforme de streaming, este să folosești un convertor online.

Sunt o mulțime din care poți alege, dar unul care funcționează fără reclame și își face treaba foarte bine este ytmp3.cc. Tot ce ai de făcut este să copiezi adresa URL al clipului și să îl pui în site-ul de convertire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: