Redactia.ro
Home » Sport » Convocarea lui Camora la națională a stârnit un adevărat scandal

Convocarea lui Camora la națională a stârnit un adevărat scandal

CFR Cluj, Camora, mirel radoi,

Mario Camora, căpitanul celor de la CFR Cluj și-a luat cetățenia română și aștepta convocarea la echipa națională. Acesta a venit, dar a stârnit un val de reacții din partea suporterilor.

Mirel Rădoi a decis să-l cheme pe portughezul campioanei la naționala României pentru meciul cu Islanda, dar și pentru partidele cu Norvegia și Austria, din Liga Națiunilor. Nu s-a gândit probabil că o parte dintre fani vor lua foc.

”Mirel Rădoi, în goana după pseudo-performanțe iluzorii, a deschis astăzi porțile naționalei pentru jucători naturalizați. Cine își închipuie că Mario Camora va fi primul și ultimul se înșeală. Este doar Calul troian, învelit în bune intenții, ce va aduce după sine alte și alte ‘importuri’ de ocazie. Naționala e o chestie de principiu. La fel ca drapelul, imnul sau ziua națională a unei țări. Nu le schimbi după bunul plac, când altele ți se par mai atrăgătoare. Mergi cu ele mai departe și încerci să le dai strălucire. Cu ce ai, cu ce poți. Asta nu a înțeles Mirel Rădoi așa că îi urăm o cât mai scurtă cariera la cârma selecționatei”, au scris, pe pagina de Facebook, Honor et Patria, câțiva fani.

Ciprian Marica nu vrea străini la națională

Unul dintre cei care a declarat că nu este de acord cu naturalizarea jucătorilor a fost Ciprian Marica.

”Eu sunt mai naționalist, îmi doresc români pentru România”, spunea fostul internațional.

În România sunt destui sportivi în situația lui Camora, iar aceștia au avut rezultate foarte bune. Cei mai mulți sportivi naturalizați 11, au fost la echipa națională de rugby. Aceștia au venit din Africa de Sud, Tonga, Noua Zeelandă sau Georgia. Același lucru s-a întâmplat și la alte discipline. Baschet, triatlon, biatlon, futsal, judo sau lupte libere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: