Redactia.ro
Home » Sport » CFR Cluj, în play-off-ul Europa League! “E o surpriză ce ne-am calificat”

CFR Cluj, în play-off-ul Europa League! “E o surpriză ce ne-am calificat”

CFR Cluj, Europa League, play-off,

CFR Cluj merge mai departe în Europa League. A trecut de campioana Suediei, Djurgarden, scor 1-0, la Stockholm. În următorul meci din play-off, campioana României va întâlni o va întâlni pe Kuopion Palloseura.

Clujenii au dominat clar tot meciul cu Djurgarden și au avut numerose ocazii. Singurul gol al meciului a fost înscris în minutul 55, după o centrare a lui Deac și o lovitură de cap a lui Vinicius. Faza serii a oferit-o însă antrenorul Dan Petrescu. La începutul reprizei secunde, Deac a fost faultat clar în afara careului, dar Dan Petrescu a sărit ca ars.

„Spune-i, bă, că e penalty”, a țipat tehnicianul.

Până la urmă clujenii au obținut o lovitură liberă la acea fază. Jurnaliștii din Suedia au fost nemulțumiți de jocul clujenilor. Aceștia au spus că românii au căzut de prea multe ori pentru a primi lovituri libere.

”Chiar și golul oaspeților a fost precedat de o lovitură liberă discutabilă, după ce Rondon a căzut în duel cu Jesper Karlström, pe partea stângă a atacului clujean”, a scris publicația expressen.se.

„Suntem favoriți la meciul următor”

📹 Interviu cu antrenorul echipei noastre Dan Petrescu după victoria din Suedia cu Djurgarden FC!Hai CFR!

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Joi, 24 septembrie 2020

CFR Cluj va juca în play-off cu finlandezii de la Kuopion Palloseura. Meciul este decisiv pentru accederea în grupele Europa League. Dan Petrescu a vorbit despre următoarea adversară, după meciul din Suedia.
”E o surpriză că ne-am calificat. Ei erau favoriți. După meci le-am zis alor mei să nu sărbătorim încă nimic, că avem alt meci greu, cu campioana Finlandei. Sincer să fiu, nu-i știu pe cei de la KuPS . Am văzut doar că nu erau mulți finlandezi în primul 11, ci brazilieni, nigerieni, străini. Noi o să fim favoriți la meciul ăsta, clar. Dar ați văzut și voi, nu contează dacă ești favorit. E important că jucăm acasă, dar nu vrem să greșim, să ne bucurăm prea repede. O să studiez bine și o să pregătesc meciul”, a spus Petrescu la Digi Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: