Redactia.ro
Home » Sport » CFR Cluj, out din Liga Campionilor! Dan Petrescu:”Dacă mai ajung la penalty-uri plec”

CFR Cluj, out din Liga Campionilor! Dan Petrescu:”Dacă mai ajung la penalty-uri plec”

CFR Cluj, liga campionilor,

CFR Cluj a fost eliminată din Liga Campionilor, după ce a pierdut la loviturile de departajare, 2-2, 5-6 meciul cu Dinamo Zagreb. Dan Petrescu a fost mai supărat ca niciodată.

CFR Cluj a egalat 2-2, în minutul 90+3. Debeljuh a fost cel care a marcat și a trimis meciul în prelungiri. Cum scorul nu s-a modificat s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Deac a refuzat să fie în primii cinci executanți pentru că ratase un penalty și în timpul regulamentar. În locul său a executat Cătălin Golofca, care a ratat. Boli a ratat și el, iar CFR Cluj a pierdut 5-6 la penalty-uri.

„Dacă pierdeam și ne băteau, erau mai buni, aia era. N-am câștigat niciun meci în cariera de antrenor la penalty-uri. Când ajung la penalty-uri de acum, o să plec, pentru că n-are rost. Alegerile sunt sigur că vor fi comentate. Au fost simple, pentru că ceilalți n-au vrut să bată. Trebuia să bată Deac, era obligat. Cei care au bătut sunt doar ăia care au vrut să bată. Noi am putut trece doar 10 jucători pe listă, iar Debeljuh a ales să fie trecut pe bancă, pentru că avea crampe, cârcei. Chiar dacă îi alegeam eu sau nu, ăștia sunt cei care au vrut să bată”, a declarat Petrescu, după meci.

CFR va juca în Europa League

Echipa lui Dan Petrescu va juca în turul 3 preliminar al Europa League, sau direct în play-off, în funcție de tragerea la sorți. CFR Cluj se va afla în urna capilor de serie, care conține campioanele eliminate în turul 2 din Champions League. Tragerea la sorți are loc pe 1 septembrie.

„Acum vom mai întâlni doi adversari și trebuie să ne calificăm. Să vedem unde vom juca, cu cine vom cădea. Vom avea un meci peste două zile deja. Nu văd cum vom putea face o echipă competitivă să câștigăm meciul”, a declarat Petrescu.

Posibilele adversare ale clujenilor sunt: Astana (Kazahstan), Dundalk (Irlanda), Slovan Bratislava (Slovacia), Dinamo Tbilisi (Georgia),CS Fola Esch (Luxemburg). Djurgardens (Suedia), Linfield (Irlanda de Nord), Buducnost Podgorica (Muntenegru), Flora (Estonia), Riga FC (Letonia). Connah (Țara Galilor), Europa FC (Gibraltar), Ararat-Armenia (Armenia), KuPS Kuopio (Finlanda). KR Reykjavik (Islanda), Sileks (Macedonia), Floriana (Malta), Tre Fiori (San Marino).FC Drita (Kosovo), Inter Club d’Escaldes (Andorra).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: