Redactia.ro
Home » Sport » CFR Cluj s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Campionilor! Următoarea adversară, Dinamo Zagreb

CFR Cluj s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Campionilor! Următoarea adversară, Dinamo Zagreb

CFR Cluj, liga campionilor,

CFR Cluj a câștigat meciul din Malta, mai greu decât se aștepta. Ambele goluri ale clujenilor au fost înscrise în repriza a doua. Acum, însă începe adevărata aventură pentru echipa lui Dan Petrescu în Liga Campionilor.

CFR Cluj a învins-o pe campioana din Malta, Floriana, scor 2-0 în primul tur preliminar al Champions League. Golurile au fost marcate de Mike Cestor și Cătălin Golofca. Antrenorul, Dan Petrescu a recunoscut că meciul a fost mult mai dificil decât se aștepta. Maltezii au fost neașteptat de ofensivi și agresivi.

”A fost un meci exact cum mă așteptam, foarte greu. Nu a fost cum o arată scorul, scorul este mincinos. O echipă foarte agresivă, cu mulți jucători sud-americani, un antrenor italian, care organizează foarte bine echipa.Au jucat ofensiv, aveau două vârfuri foarte puternice și un număr 10 în spatele lor, nu ne-a fost ușor deloc”, a declarat Dan Petrescu, la emisiunea Euro Fotbal, de la Digi Sport.

Dinamo Zagreb vine la Cluj

CFR Cluj va avea un meci mult mai dificil în turul următor în Liga Campionilor. Va juca împotriva campioanei Croației, Dinamo Zagreb. Meciul va fi pe 25 sau 26 august, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia. Croații au câștigat în sezonul recent încheiat al 21-lea titlu. Lotul actual al lui Dinamo Zagreb are o valoarea de 86.000.000 de euro, față de 23.000.000, la cât e cotată valoarea celor de la CFR Cluj.

”Dacă spun eu că Dinamo Zagreb e echipă bună, mi se va spune că exagerez, așa că să o spună alții. Ei au jucători foarte buni, cu un buget extraordinar de mare, dar au și presiune mare.Cu Floriana, dacă pierdem era un dezastru, dar la meciul cu Dinamo Zagreb presiunea va fi pe umărul lor, dar noi ne dorim foarte mult”, a mai spus Dan Petrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: