Redactia.ro
Home » Sport » Teste greșite? CFR Cluj se pregătește de proces! Ar putea da în judecată clinica unde a făcut teste

Teste greșite? CFR Cluj se pregătește de proces! Ar putea da în judecată clinica unde a făcut teste

CFR Cluj, teste covid,

CFR Cluj ar putea da în judecată clinica unde jucătorii au fost testați pentru coronavirus. Motivul! Se pare că multe teste făcute au fost fals-pozitive.

Primul caz la CFR Cluj a apărut în ziua meciului cu FCSB. Imediat au apărut 10 persoane bolnave. Tot lotul a mers la o clinică privată și de această dată 16 teste au fost pozitive. În final s-a ajuns la 26 de persoane bolnave, printre care și antrenorul Dan Petrescu. Culmea, după revenirea la Cluj și o nouă testare mai mult de jumătate dintre fotbaliști nu mai erau bolnavi. Testarea a fost făcută la Spitalul de Boli Infecțioase, cât și la Spitalul Județean. Astfel, ancheta epidemiologică s-a încheiat, iar CFR Cluj a fost reprogramată să joace în Liga I.

“Considerăm că nu există impedimente pentru continuarea activității sportive a clubului. Evident, recomandarea rămâne să se respecte toate regulile impuse de autorități”, e mesajul transmis de DSP către clubul din Gruia

CFR Cluj ar putea da în judecată clinica privată

Otto Hindrich, Mike Cestor, Dodi Joca, Denis Ciobotariu, Ovidiu Hoban, Luis Aurelio, Cătălin Itu și Billel Omrani sunt jucătorii care au ieșit negativi la ultima testare și pot reveni la antrenament. Rezultatele lui Păun, Djokovic, Traore, Manea și Sandomierski sunt în continuare pozitivi. CFR Cluj ar putea da în judecată clinica privată pentru această încurcătură. Daunele pe care clujenii le pot cere ar putea fi de sute de mii de euro. CFR Cluj ar trebui să revină pe teren pentru meciul cu FC Botoșani de acasă, marți, de la 21.30. Pe 31 iulie ar urma să joace restanța cu FCSB, în timp ce pe 3 august elevii lui Petrescu vor juca pentru titlu cu Universitatea Craiova.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: