Redactia.ro
Home » Coronavirus » CFR Cluj îngenunchiată în fața virusului COVID-19. Alte cazuri depistate la clubul clujenilor

CFR Cluj îngenunchiată în fața virusului COVID-19. Alte cazuri depistate la clubul clujenilor

CFR Cluj ingenunchiata in fata virusului covid-19.Alte cazuri depistate la clubul clujenilor.

Campioana CFR este afectată din plin de pandemia de coronavirus. În urma testelor efectuate, s-au costatat alte cinci persoane infectate cu virusul parșiv. Dintre cei afectați nu sunt doar jucători ci și persoane care fac parte din staff-ul ardelenilor.

Conform declarațiilor lui Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, cei îmbolnăviți au fost transportați la spitalul din cluj iar ceilalți sunt izolați urmând să fie testați din nou zilele viitoare.

Declarația lui Justin Ștefan

„Astăzi au venit rezultatele testelor efectuate de membrii echipei CFR Cluj.În acest moment avem alte cinci cazuri în cadrul echipei, este vorba de doi jucători și trei membri ai staff-ului tehnic. Ei au fost izolați la fel ca și restul lotului, iar următoarea testare este programată joi. În funcție de rezultatele de atunci vom lua deciziile care se impun. ”

Acesta a mai menționat faptul că până la retestarea de joi nu se ia în calcul amânarea partidei CFR Cluj – FC Botoșani și nici nu modifică în vreun fel data meciului amânat FCSB – CFR Cluj stabilită la finalul lunii iulie.

 

Covid-19 amână partidele

Pe 18 iulie, Liga Profesionistă de Fotbal a hotărât amânarea meciului dintre FCSB și CFR Cluj în urma depistării infectării cu noul virus a mijlocașului Adi Păun.

Adi păun a fost primul caz de coronavirus de la CFR Cluj. Jucătorul a flat că este pozitiv chiar sâmbătă  înaintea derby-ului cu FCSB. Mijlocașul CFR-ului a fost inițial internat la București, dar clubul a cerut ca acesta să fie transportat la Cluj cu o ambulanță specială.

Îmbolnăvirea celor din staff va afecta și mai mult echipa având în vedere faptul că antrenorul secund, antrenorul portarilor și preparatorul fizic vor sta departe de ceilalți până se vor vindeca.

De la reluarea campionatului nu doar CFR Cluj a avut de suferit, mai multe cluburi au fost afectate de confirmările de infectare cu noul coronavirus. Și FC Dinamo sau FC Botoșani au avut parte de amânări de meciuri dar și influențe negative în ceea ce privește desfășurarea antrenamentelor  cât și condiția fizică a jucătorilor.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: