Redactia.ro
Home » Sport » Șase persoane de la CFR Cluj au COVID – 19!

Șase persoane de la CFR Cluj au COVID – 19!

CFR Cluj, Universitatea Craiova, COVID-19

Cinci persoane de la CFR Cluj au aflat astăzi că au COVID – 19. Primul caz din tabăra clujenilor a fost Adrian Păun care se află în acest moment la spital.

Damjan Djokovic, Costin Curelea, secundul lui Dan Petrescu, Grzegorz Sandomierski, Cristian Dragotă, preparator fizic în staff-ul lui Dan Petrescu, și Cristian Moldovan au aflat în această dimineață că sunt bolnavi. Toți au fost izolați, iar joi se vor face alte teste. Sâmbătă, Adrian Păun a aflat că este infectat cu COVID – 19 și a fost internat. Starea mijlocașului ar fi bună. Clujenii sunt în acest moment la baza de la Mogoșoaia, unde vor sta o săptămână. Meciul FCSB – CFR Cluj a fost amânat. Când s-a aflat că Păun s-ar fi îmbolnăvit după ce s-a întâlnit cu niște prieteni, oltenii au luat foc.

„Păunule, ce te duci tu cu prietenii tăi la masa? Tu ești fotbalist la CFR Cluj și nu ai voie să faci”, a declarat Sorin Cartu la PRO X.

Mesajul clujenilor pentru Universitatea Craiova

Universitatea Craiova și-ar dori înghețarea campionatului, iar campioana CFR Cluj are un mesaj clar.

”Suntem consternați de caracterul, nesimțirea și ipocrizia unor oameni care acum ceva timp refuzau orice idee de a opri competiția, iar acum apar din 5 în 5 minute și solicită oprirea campionatului. Acești oameni sunt precum hienele care mănâncă din resturile lăsate de către animalele de pradă, după ce acestea s-au îndestulat. Din păcate, asemenea persoane care au crescut într-un regim în care minciuna și tupeul au primat în obținerea unor foloase nemeritorii, nu se pot debarasa de aceste obiceiuri. Le aducem aminte faptul că atunci când noi am fost pe primul loc, am spus public în nenumărate rânduri că echipa campioană trebuie decisă pe teren indiferent de situație”, este o parte din comunicatul oficial al clubului din Gruia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: