Redactia.ro
Home » Sport » Un jucător de la CFR Cluj are COVID-19! Meciul cu FCSB, amânat

Un jucător de la CFR Cluj are COVID-19! Meciul cu FCSB, amânat

CFR Cluj, fcsb, COVID-19

Meciul FCSB – CFR Cluj care trebuia să se joace în această seară a fost amânat. Un jucător clujean are COVID-19. A aflat în această dimineață.

Se pare că fotbalistul bolnav este Alexandru Păun. A început să se simtă rău în această dimineață și a făcut febră mai mare de 38 de grade. A fost testat rapid și s-a aflat că are coronavirus.

„Momentan 28-29 iulie este o dată disponibilă pentru reprogramarea meciului, este în mijlocul săptămânii. CFR s-a testat la termenul regulamentar, azi a fost testat doar cel cu simptome și a fost pozitiv”, a declarat secretarul general al LPF, Justin Ștefan la Digi Sport.

Clujenilor li s-a recomandat să nu plece din București. LPF le-a spus să rămână la Mogoșoaia pentru încă o săptămână. Mâine, toți fotbaliștii vor mai efectua alte teste. Este primul caz în tabăra celor de la CFR Cluj.

Becali:”Mai bine că nu jucăm”

Gigi Becali a făcut toate calculele și spune că este mulțumit că nu va juca în această seară cu CFR Cluj. Astfel până la reprogramanea partidei, FCSB va juca finala Cupei României pe care speră să o câștige. Astfel va obține un loc în Europa League. Dacă nu, FCSB este obligată să fie pe podiumul Ligii I, pentru a juca în Europa.

„Pentru noi este super bine. Așa ne pregătim de Cupă în liniște. Și asta, că trebuia să jucăm peste 4 zile, după un meci care ar fi fost epuizant. Noi, la ora asta, măcar un punct trebuia neapărăt să luăm. Acum e mai bine că scăpăm de meciul ăsta. Dacă câștigăm Cupa, cum ar fi normal, meciul ăsta cu CFR nu ar mai aduce emoții „, a declarat Gigi Becali.

Astăzi au fost anunțate 3 cazuri noi la Dinamo. În total clubul din Ștefan cel Mare are 10 jucători bolnavi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: