Redactia.ro
Home » Sport » Situație critică la Dinamo! Șase jucători au COVID-19

Situație critică la Dinamo! Șase jucători au COVID-19

Dinamo, coronavirus, meci amânat,

Situație disperată la Dinamo, după ce s-a aflat că 6 jucători sunt bolnavi. Patru dintre aceștia sunt asimptomatici, dar doi se simt destul de rău.

Mrzljak, Grigore, Popescu, Ștefan Fara, Răuţă şi Vali Lazăr sunt cei 6 fotbaliști care au coronavirus. Portarul Fara și Răuţă au frisoane, iar starea lor nu este tocmai bună. Jucătorii bolnavi vor reface testele, în timp ce cei sănătoși trebuie să stea acasă cinci zile în izolare

„Dacă n-au înţeles că treaba este serioasă, ce le poţi spune jucătorilor? Este clar că undeva, cineva nu a respectat ceea ce trebuie. Păcat, situaţia era oricum gravă pentru noi. Regretul e cu atât mai mare cu cât băieţii chiar au fost foarte vioi la antrenament, foarte implicaţi. Au fost două zile foarte bune, dar vine o astfel de lovitură când nici nu te aştepti. O să chemăm de la juniori, nu avem ce să facem. Am fost prevăzător şi am mai luat un portar, al treilea”, a declarat antrenorul Gigi Mulțescu, pentru Digi Sport.

Meciul cu Chindia Târgoviște, amânat!

LPF a anunțat că meciul cu Chindia Târgoviște, care ar fi trebuit să se joace astăzi a fost amânat. Este pentru a doua oară când această întâlnire este amânată. Inițial partida trebuia să aibă loc pe 12 iunie, dar magazinerul clubului Dinamo a fost confirmat pozitiv. Dinamo riscă acum și o amendă uriașă. Aproape 20.000 de euro. Protocolul medical prevede faptul că, dacă la o echipă apar mai mult de 3 cazuri este considerat focar de infecţie.

”Înțeleg că este vorba despre șase jucători testați pozitiv, se va repeta testul astăzi, iar mâine se vor repeta testele. Meciul s-a amânat, nu am luat o decizie scrisă, dar, cu certitudine, meciul se amână pentru o dată ulterioară”, a declarat secretarul general al LPF, Justin Ștefan, la ProX.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: