Redactia.ro
Home » Sport » Mihalcea, out de la Dinamo! Vine „SMURD-ul” Mulțescu!

Mihalcea, out de la Dinamo! Vine „SMURD-ul” Mulțescu!

Gheorghe Mulțescu, Gheorghe Mulțescu demisie, dusan uhrin, Dinamo

Suporterii din programul DDB au început reorganizarea echipei Dinamo. Primul pas pe care l-au făcut este înlocuirea lui Adrian Mihalcea. Noul antrenor va fi Gigi Mulțescu.

Ionuț Negoiță și-a dat acordul ca Dinamo să fie preluată de suporteri. Memorandumul de înțelegere a fost deja semnat. Astfel, cei din DDB au luat prima măsură. I-au mulțumit actualului antrenor, Adrian Mihalcea pe care îl vor înlocui cu Gigi Mulțescu. Acesta va fi ajutat de Cornel Țălnar. Mihalcea a stat pe banca câinilor doar 7 meciuri și a obținut o victorie, o remiză și cinci înfrângeri. Mulțescu este liber de contract de anul trecut. Acum a decis să vină fără niciun ban la Dinamo și a declarat că va dori să fie plătit după ce își îndeplinește obiectivul. Salvarea de la retrogradare. Gheorghe Mulțescu, care a fost și unul dintre jucătorii emblematici ai echipei, i-a mai pregătit pe „câini” în sezonul 1990/1991 și în perioadele martie 2008 – aprilie 2008 și iunie 2013 – septembrie 2013. Tehnicianul este poreclit „SMURD-ul”, după ce a salvat mai multe echipe de la retrogradare.

Comunicatul fanilor

„Boardul DDB și-a exprimat acordul în legătură cu schimbarea conducerii tehnice, cu condiția ca din partea conducerii administrative a clubului să existe o asumare totală a deciziei. Dorim să-i mulțumim lui Adi Mihalcea pentru toată strădania și pentru faptul că a acceptat să vină la Dinamo într-o situație foarte delicată a echipei. A găsit un lot decimat, format din jucători descurajați. Cineva mai sus de poziția antrenorului va trebui să-și asume tot procesul de degradare de la echipă”, se arată în comunicatul DDB.

Dinamo este pe locul 13 în acest moment în Liga I.
În cariera sa Mulțescu le-a mai pregătit pe Dacia Unirea Brăilă, România U21, Samsunspor (2 mandate), Kayserispor, Adanaspor, Ankaragucu, Gaziantepspor, Poli Timișoara. Sportul Studențesc (2 mandate), FC Vaslui, Universitatea Cluj. Ceahlăul Piatra-Neamț, Al Taawon, Delta Tulcea, Petrolul (3 mandate). Astra (3 mandate), Gaz Metan Mediaș, Al Ettifaq, FC Voluntari și Universitatea Craiova.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: