Redactia.ro
Home » Sport » Dinamoviștii aruncă vina de la unii la alții! „Echipa e făcută din șmecherie proastă”

Dinamoviștii aruncă vina de la unii la alții! „Echipa e făcută din șmecherie proastă”

Dinamo, FCSB, Cupa Romaniei,

Șefii lui Dinamo se pare că vor să schimbe antrenorul. L-ar fi sunat deja pe Cosmin Contra cerându-i să vină să salveze echipa.

Dinamo a pierdut aseară, cu FCSB, scor 0-3, în Cupa României. Elevii lui Adrian Mihalcea au șanse minime să mai prindă finala Cupei. Antrenorul aruncă vina pe jucătorii săi pentru umilința suferită în fața roș-albaștrilor.

”Este o umilință! Ne-am făcut de râs! Este un moment foarte greu al echipei. Aceste probleme nu se mai termină”, a spus tehnicianul, care se pare nu găsește nicio soluție.

La finalul meciului dinamoviștii au izbucnit în lacrimi. Lacrimile nu l-au impresionat pe patronul Ionuț Negoiță, care vrea să scape cât mai repede de echipă.

„Cred că înainte să plângă Grigore mai bine se concentra pe fotbal, nu să facă greve și alte lucruri care nu se fac de profesioniști. Văd că jucătorii au fost foarte vocali. Toată lumea are pretenții,” a declarat Ionuț Negoiță la Digi Sport Special.

Florin Prunea crede că Dinu este soluția

Florin Prunea face apel la fostele glorii ale clubului să vină să dea o mână de ajutor. Altfel, Dinamo ar putea suferi cea mai mare umilință din istorie. Soluția fostului portar ar fi Cornel Dinu.

„Echipa e făcută din șmecherie proastă. Cine a cunoscut tradiția lui Dinamo dintre cei care sunt acum? Negoiță doar a furat propria echipă. Dinamo nu e o echipă cu o gândire, cu o logică. Când fură toți, după chipul și asemănarea președintelui, echipa este făcută din comisioane. Peștele de la cap se strică”, spune Cornel Dinu.

FCSB – Sepsi, finala Cupei României

Cel mai probabil în finala Cupei României se vor întâlni FCSB și Sepsi. Covăsnenii i-au umilit pe moldovenii de la Poli Iași în manșa tur a semifinalelor Cupei României, după ce i-au învins cu 5-1. Deocamdată nu a fost stabilită data returului semifinalelor. Data probabilă ar fi 8 și 9 iulie. Finala Cupei României se va juca anul acesta la Craiova, pe Stadionul „Ion Oblemenco”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: