Redactia.ro
Home » Sport » Craiova a relansat campionatul! Oltenii au bătut-o pe CFR în Gruia

Craiova a relansat campionatul! Oltenii au bătut-o pe CFR în Gruia

Craiova, CFR Cluj

Universitatea Craiova a câștigat 3-2 întâlnirea cu CFR Cluj, după un meci incredibil. Oltenii sunt doar la 1 punct în spatele campioanei, cu cinci etape rămase de jucat.

Bergodi l-a învins pentru prima dată pe Dan Petrescu. Echipa antrenată de italian venea după două victorii cu același scor, 2-1, împotriva celor de la Astra Giurgiu și FC Botoșani. Astăzi a reușit surpriza și a câștigat pe terenul celor de la CFR Cluj. Golul victoriei a fost înscris în minutul 87, când Cicâldău l-a învins pe Arlauskis.

“Băieții au făcut un meci foarte bun. Am reacționat bine, nu am nimic de zic. Este o victorie cu CFR. Cred că a fost unul dintre cele mai frumoase meciuri”, a spus Cristiano Bergodu după meci.

“Dacă câștigam campionatul o sa fiu foarte fericit. Doar acest titlu ne-a mai rămas. Trebuie să ne antrenăm cât mai repede la fiecare antrenor”, a declarat Valentin Mihăilă.

Craiova ar putea fi aproape de titlu

Oltenii au un avantaj major în acest moment. Mai au două derby-uri, cu CFR și FCSB, dar pe teren propriu. Acest lucru reprezintă un mare avantaj pentru echipa antrenată de Bergodi.

“Trebuie să fim modeşti, să stăm cu picioarele pe pământ”, a mai spus Bergodi.

Știința în vestiar

😍 Ai noștri.#SustineStiinta#AsaELaCraiova#CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Duminică, 28 iunie 2020

Oltenii au început sărbătoarea chiar în vestiar după meci. Nu au avut șampanie dar s-au stropit cu apă. Suporterii alb-albaștrii au anunțat deja că îi vor aștepta pe jucători la sosirea în Craiova.

“Dacă pierdeam acest meci se termina totul. Oricum, CFR e în continuare pe primul loc şi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Suntem la mâna noastră, trebuie să câştigăm toate meciurile, dar mai sunt 5 etape. Ar fi senzaţional pentru noi să cucerim titlul,” a declarat marcatorul golului victoriei, Cicâldău.

Dan Petrescu:”Craiova poate lua titlul”

Pentru prima dată, Dan Petrescu spune că o altă echipă este favorită la titlu, deși CFR Cluj este pe primul loc. Antrenorul recunoaște că la club sunt probleme de mai bine de o săptămână.

”A fost o săptămână agitată. Sunt mulți jucători care nu joacă din cauza regulii acesteia, U21, sunt putini supărați. Au mai fost și alte probleme, dar nu vreau să dezvălui mai multe. Nu am luat trei goluri nici de la Sevilla, nici de la Celtic. dar și Craiova este o echipă bună. Titlul se va juca până la final. Acum, Craiova este favorită”, a spus Dan Petrescu, la Digi Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: