Redactia.ro
Home » Sport » Universitatea Craiova rămâne în lupta pentru titlu! Cum au sărbătorit oltenii după meciul cu Botoșani

Universitatea Craiova rămâne în lupta pentru titlu! Cum au sărbătorit oltenii după meciul cu Botoșani

Universitatea Craiova, FC Botoșani, Liga I

Universitatea Craiova a câștigat 2-1 meciul restant cu Botoșani. Oltenii au sărbătorit la finalul partidei. Au mers în fața peluzei unde ar fi trebuit să fie suporterii din ”Peluza Nord” și au cântat imnul echipei.

Universitatea Craiova este la 4 puncte în spatele liderului CFR Cluj, după victoria cu moldovenii, din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1. Dan Nistor și Elvir Koljic au marcat pentru olteni în timp ce, Marko Dugandzic a înscris golul de onoare al celor de la FC Botoșani. Etapa următoare Craiova joacă cu liderul campionatului.

”Dacă din punct de vedere fizic a fost bine, mie îmi place ca echipa să fie compactă ca să fie și mai puternică. Pentru că și înainte jucau bine, dar nu era suficient. Trebuie să ne punem la punct și sistemul defensiv pentru a deveni o forță”, a spus Cristiano Bergodi, după meci.

Oltenii, moment spectaculos

Jucătorii de la Universitatea au declarat în repetate rânduri că își doresc ca fanii să revină pe stadion. La meciul cu FC Botoșani fotbaliștii au făcut spectacol. După meci totți au mers în dreptul peluzei unde de regulă stau suporterii din ”Peluza Nord”. Au cântat imnul echipei din Bănie și au dansat. Fanii i-au așteptat lângă autocar.

Atmosfera la cantonament

💙 Există orașe și există CRAIOVA!#CampioniLaSuporteri #AsaELaCraiova #SustineStiinta

Publicată de Universitatea Craiova pe Marţi, 23 iunie 2020

Marius Croitoru pe picior de plecare?

Marius Croitoru este antrenorul care a obținut cea mai mare performanță cu FC Botoșani. A dus echipa în play-off-ul Ligii 1, dar acum recunoaște că și-ar dori o nouă provocare.

”Există discuții, dar familia dorește să rămână la Botoșani, chiar dacă eu sunt în dubii. Domnul Iftime m-a convins. Contractul meu cu Botoșani expiră pe 30 iunie, dar semnez și în alb, salariul și perioada contractului poate să o stabilească domnul Iftime. Dacă va veni o ofertă, sunt convins că ne înțelegem,”, a spus Marius Croitoru, după meciului cu Universitatea Craiova.

FC Botoșani este pe ultimul loc în play-off, cu 24 de puncte. Etapa următoare, echipa lui Marius Croitoru joacă la Mediaș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: