Redactia.ro
Home » Sport » Cristiano Bergodi, prima victorie pe banca Universității Craiova! Astra a jucat fără vedete

Cristiano Bergodi, prima victorie pe banca Universității Craiova! Astra a jucat fără vedete

astra, craiova, Liga I,

Universitatea Craiova a trecut 2-1 de Astra, cu un gol marcat în minutul 91. “Ştiu că am depăşit FCSB în lupta pentru titlu”, a declarat Cristiano Bergodi, după meci.

Astra a jucat fără vedete la Craiova. Antrenorul giurgiuvenilor a spus că a încercat să facă o echipă care să aibă prospețime. Astfel, vedetele precum Budescu sau Alibec au lipsit de pe teren. Koljic a fost eroul oltenilor, după ce a marcat ambele goluri pentru Universitatea.

„A fost un meci în care am suferit, dar echipa a arătat bine, am avut 6-7 ocazii mari în careul advers. Ei mai jucaseră un meci de campionat, au avut ritm, la noi nu poţi compara amicalele cu o partidă oficială. Ştiu că am depăşit FCSB în lupta pentru titlu, dar e bine că lumea nu vorbeşte despre noi. Eu cred că putem realiza ceva mare, dar trebuie să jucăm mai bine în apărare” a declarat italianul, Bergodi.

Oltenii vor ca suporterii să revină pe teren

Toți jucătorii din Liga I așteaptă ca publicul să revină pe stadion. În Europa există deja campionate unde a fost permis accesul fanilor.

”Ar trebui să se joace cu public pe 25-30% din stadion. Să se așeze spectatorii la distanță unii de alții. Am avut o acustică frumoasă. Suntem pe motorină, ne încălzim mai greu, cu cât jucăm mai mult, cu atât mai bine. Vreau să fiu în fața tuturor, de aia am venit la Craiova. Sper că voi reuși, e bine că nu ne bagă nimeni în seamă. Avem dezavantajul că nu avem fanii cu noi, dar mergem mai departe, dacă așa s-a decis”, a spus Dan Nistor, după meciul din Bănie.

După victoria cu Astra, Craiova a ajuns la 29 de puncte, cu patru mai puține decât liderul CFR Cluj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: