Redactia.ro
Home » Sport » Cristiano Bergodi este noul antrenor al Craiovei!

Cristiano Bergodi este noul antrenor al Craiovei!

Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, demisie,

Cristiano Bergodi este noul antrenor al Craiovei! Italianul l-a înlocuit pe banca tehnică pe Corneliu Papură care și-a dat demisia.

Oltenii și-au ales antrenor. După demisia lui Corneliu Papură, cei mai mulți au crezut că alesul va fi Edi Iordănescu. Cel ales a fost însă, Cristiano Bergodi, care a semnat un contract valabil pe un an cu echipa din Bănie.

„Fiindcă vine din Cetatea Eternă în Cetatea Banilor, puten spune: Habemus antrenor! Dacă ne uităm în urmă, Știința a avut compatibilitate cu școala de antrenori italiană, așa că Cristiano Bergodi are toate șansele să scrie istorie în ‘vulcanul’ alb-albastru. Simbolul lui Lazio, pentru care a jucat 7 sezoane, a semnat cu Știința un contract valabil până în data de 30 iunie 2021. Bun venit mister, și adu-ne trofee”, se arata în comunicatul clubului.

Cristiano Bergodi este noul antrenor al Craiovei!

Bergodi va sosi în România săptămâna următoare și va merge la echipă după ce va sta în carantină 14 zile. Antrenorul va avea un salariu aproximativ de 10.000 de euro. Italianul a antrenat în România mai multe echipe. FC Național, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, FCSB, ASA Tg. Mureș și FC Voluntari. A câștigat și un trofeu, Supercupa României cu Rapid în 2007.
Cristiano Bergodi s-a despărțit în luna ianuarie a acestui an de FC Voluntari. Șefii echipei au decis să se despartă de antrenor după ce echipa a ajuns pe ultimul loc în clasament. Ilfovenii au reușit să adune doar 8 puncte din 21 de partide. Locul său a fost luat de Mihai Teja. Cristiano Bergodi a fost dorit și în iarnă de Universitatea Craiova dar discuțiile nu s-au finalizat. Tehnicianul în vârstă de 55 de ani a mai antrenat și în Italia la cluburi din Serie B.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: