Redactia.ro
Home » Sport » Edi Iordănescu nu a discutat cu oltenii! Adevărul despre plecarea lui Papură

Edi Iordănescu nu a discutat cu oltenii! Adevărul despre plecarea lui Papură

Edi Iordănescu nu a discutat cu oltenii

Edi Iordănescu nu a discutat cu oltenii. Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru susține că nu a luat nicio secundă în calcul să-l aducă pe Iordănescu la echipă.

Mihai Rotaru a dezvăluit la Telekom Sport că nu a avut nicio discuție cu antrenorul echipei Gaz Metan din luna ianuarie. Atunci a încercat să-l aducă la echipă.

„Exclus aşa ceva şi toată lumea ştie foarte bine din club şi repet încă o dată. Nu am discutat cu Edi Iordănescu. Nu s-a discutat, nici măcar mesaje, nici prin intermediari, nu e în calcule Edi Iordănescu. Noi ne stabilim o ţintă, demarăm discuţiile cu ea, dacă se finalizează, toată lumea află”, a spus Rotaru la Telekom Spot.

Zvonurile au apărut după ce astăzi s-a aflat că antrenorul Corneliu Papură a plecat de la Craiova, iar Edi Iordănescu anunțase că nu mai prelungește contractul cu Gaz Metan Mediaș.

Edi Iordănescu nu a discutat cu oltenii

Edi Iordănescu a negat și el că ar fi avut vreo discuție cu oltenii după plecarea antrenorului. Patronul Universităţii Craiova a dezvăluit că decizia de a părăsi clubul i-a aparținut lui Corneliu Papură. Nu a fost dat afară ci și-a dat demisia.

„Eu am rămas cu gura căscată de luni, de dumincă, de când am aflat, şi acum sunt cu gura căscată. Am rămas cumva şocaţi de decizie dar mergem mai departe… Nimeni nu se aştepta”, a mai spus Mihai Rotaru.

Corneliu Papură a avut două mandate la Craiova în acest sezon. Prima dată, după plecarea lui Devis Mangia a condus echipa primele opt etape. Apoi a devenit secundul lui Victor Pițurcă. După plecarea fostului selecționer în ianuarie, antrenorul de 46 de ani a devenit din nou antrenor princial. El a fost antrenorul echipei a doua a U Craiova.

Loading...