Redactia.ro
Home » Sport » Edi Iordănescu ar putea ajunge la Craiova! Ce clauză are antrenorul!

Edi Iordănescu ar putea ajunge la Craiova! Ce clauză are antrenorul!

astra giurgiu, scandal dopaj, Edi Iordanescu,

Edi Iordănescu ar putea ajunge la Craiova! Oltenii şi-ar fi dorit să-l aducă în Bănie pe fiul fostului selecţioner al României, însă cei de la Gaz Metan nici nu vor să audă. Iordănescu ar trebui să achite 300.000 de euro medieşenilor în cazul în care ar pleca înainte de expirarea contractului.

Victor Pițurcă a surprins ieri pe toată lumea când a anunţat că îşi dă demisia. Rămaşi fără antrenor chiar înainte de plecarea în cantonamentul de iarnă, oltenii caută rapid o soluţie. Primul nume vehiculat a fost cel al antrenorului echipei Gaz Metan, Edi Iordănescu. Există totuşi un impediment. Mihai Rotaru ar trebui să-i achite antrenorului clauza de 300 de mii de euro, pe care acesta o are în caz că părăsește trupa ardeleană înainte de expirarea contractului. Se ştie că Iordănescu şi patronul Craiovei au o relaţie foarte bună, aşa că este foarte posibil ca patronul oltenilor să nu se uite la bani. Nu este pentru prima dată când antrenorul este dorit de olteni.

Bergodi sau Neagoe la Craiova?

Cristiano Bergodi ar putea să-l înlocuiască pe Piţurcă pe banca celor de la Craiova. Italianul a rămas liber de contract după despărţirea de FC Voluntari, echipă ajunsă pe ultimul loc în Liga I. Italianul a mai fost dorit de Rotaru şi în primăvara anului trecut. Un alt nume la care se gândesc oltenii este cel al lui Eugen Neagoe. Acesta a demisionat de FC Hermannstadt, nemulțumit de condițiile de la echipă. Totuşi, Neagoe a antrenat deja două echipe în acest sezon în Liga I şi nu mai poate sta pe bancă până la vară. Neagoe a cerut să fie lăsat să antreneze în continuare, pentru că de la Dinamo a plecat din cauza problemelor medicale, dar FRF i-a respins cererea.

Citeşte şi: Hoții au intrat în casa lui Denis Suarez! Ce surpriză au avut

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: