Redactia.ro
Home » Sport » Hoții au intrat în casa lui Denis Suarez! Ce surpriză au avut

Hoții au intrat în casa lui Denis Suarez! Ce surpriză au avut

Hoții au intrat în casa lui Denis Suarez

Hoții au intrat în casa lui Denis Suarez, în ultima zi din an. Deși au reușit să intre fără probleme au avut cea mai mare surpriză.

În ultima perioadă hoții au început să jefuiască din ce în ce mai mulți fotbaliști din La Liga sau Premier League. Ultimul care a avut parte de o surpriză neplăcută a fost Denis Suarez, mijlocașul celor de la Celta Vigo. Pe 31 decembrie, fotbalistul și iubita sa au petrecut alături de prieteni. Astfel, hoții nu au avut nicio problem în a intra în locuința acestuia. Spre surpriza acestora însă, după ce au deschis seiful au constatat că era gol. În raportul poliției s-a consemnat că hoții nu au găsit nimic de valoare în locuință. Un post de radio a anunțat însă că aceștia ar fi luat doar câteva ceasuri şi bijuterii.

Alvaro Morata, Nelson Semedo şi Raphael Varane, prădați de hoți

În urmă cu o lună, chiar înainte de El Clasico, locuința lui Nelson Semedo, fundaşul Barcelonei a fost spartă de hoți. Înainte de această întâmplare o bandă de hoţi a spart casele unor jucători de la Atletico precum Alvaro Morata şi Thomas Partey. Nici fotbaliştii de la Real Madrid nu au scăpat. Hoții i-au spart casa și lui Raphael Varane. Cele mai mari emoții le-a avut însă brazilianul Casemiro. În timp ce el juca în meciul cu Atletico, mai mulţi hoţi au pătruns în casa fotalistului şi au furat tot ce le-a căzut la mână. Nu a contat că în interiorul locuinţei se aflau fiica şi soţia fotbalistului. Cele două nu au fost rănite.

Citește și: Cutremur la Craiova! Victor Pițurcă și-a dat demisia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: