Redactia.ro
Home » Sport » Cutremur la Craiova! Victor Pițurcă și-a dat demisia

Cutremur la Craiova! Victor Pițurcă și-a dat demisia

Cutremur la Craiova

Cutremur la Craiova. Ceea ce se zvonea în ultimele zile s-a întâmplat. Victor Pițurcă a plecat de la Craiova, după nici 5 luni de la instalare.

Se pare că fostul selecționer și Mihai Rotaru nu au reușit să ajungă la o înțelegere, așa că tehnicianul a decis să plece din Bănie. Motivul ar fi nemulțumirea antrenorului legată de lotul pe care îl are. Craiova a postat deja un comunicat oficial prin care anunță despărțirea de Pițurcă.

”Motivul gestului meu este cel pe care l-a anunțat și conducerea în comunicatul oficial. Nu m-au susținut pentru a putea câștiga titlul! E singurul lucru care m-a determinat să plec. Eu am spus de la început că singurul obiectiv care mă interesează e să câștig campionatul, nimic altceva. Eu n-am venit la Craiova ca să fiu pe locul doi, locul trei. Doar titlul era ținta mea, deși în contract era prevăzut că trebuie să prind un loc de cupă europeană. Nici măcar 10-20 la sută nu aveam șanse. Și atunci de ce să stau? Ca să mă bată pe mine Becali”, a spus Pițurcă.

Victor Pițurcă a preluat-o pe Craiova în august 2019 și lasă echipa pe locul 4, cu 37 de puncte, 7 mai puține decât liderul CFR. Se pare că oltenii s-au reorientat rapid și ar putea începe discuțiile cu Cristiano Bergodi sau Eugen Neagoe.

Ce spune Becali despre plecarea lui Pițurcă

Echipa lui Gigi Becali a învins-o pe Craiova în două rânduri cu Pițurcă pe bancă. După declarația lui Pițurcă făcută la plecare, răspunsul lui Becali nu a întârziat.

”L-am bătut eu pe Pițurcă? L-a bătut Vintilă. Dumnezeu le face pe toate, nu eu. Până la urmă, ești tu Pițurcă, dar n-ai cum să-i bați pe Coman, Man, Moruțan și toată elita FCSB-ului. Oamenii râd, dar Pițurcă nu e prost! Vina lui a fost că la început a declarat că va câștiga campionatul fără să facă o analiză a lotului. El trebuia să vadă de atunci dacă era specialist și să spună că nu poate face performanță cu acel lot”, a spus Becali pentru Gazeta.

Citește și: Juventus, ofertă pentru Pogba! Cât sunt pregătiţi italienii să plătească

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: