Redactia.ro
Home » Sport » Corneliu Papură a fost dat afară! Edi Iordănescu este dorit pe banca oltenilor

Corneliu Papură a fost dat afară! Edi Iordănescu este dorit pe banca oltenilor

Corneliu Papură, Corneliu Papură demis, Universitatea Craiova

Corneliu Papură a fost dat afară! Decizia ar fi fost luată în urmă cu o săptămână. Șefii Universității Craiova ar dori ca Edi Iordănescu să fie cel care îl înlocuiește pe Papură.

Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de Corneliu Papură printr-un comunicat. Șefii oltenilor spun că decizia a fost luată în urmă cu o săpămână, dar au preferat să nu o facă publică.

„Universitatea Craiova a încheiat în mod amiabil relațiile contractuale cu antrenorul principal Corneliu Papură. În acest moment suntem în procedura pentru desemnarea unui nou antrenor principal și sperăm că vom lua cea mai bună decizie…modul nostru de lucru nu presupune negocierea cu mai mulți antrenori în același timp”, se spune în comunicatul Universităţii Craiova.

Corneliu Papură a avut două mandate la Craiova în acest sezon. Primele opt etape, apoi a devenit secundul lui Pițurcă. După plecarea fostului selecționer în ianuarie, Papură a devenit din nou antrenor princial.

Corneliu Papură a fost dat afară! Reacția lui Edi Iordănescu

După plecarea lui Corneliu Papură, cele mai multe voci susțin că favorit pentru preluarea postului ar fi Edi Iordănescu. Acesta a anunțat că se va despărți de Gaz Metan Mediaș în această vară când îi expiră contractul. Întrebat despre venirea sa la Universitatea, tehnicianul a răspuns:

“Nu mă puneti să comentez tot ce apare în spaţiul public. Nu negociez cu nimeni. Până la data de 30 iunie am contract cu Gaz Metan. Vorbim atunci”, a spus Edi Iordănescu pentru Digi Sport.

Nu este pentru prima dată când acesta este dorit de olteni. Șefii oltenilor au vrut să-l aducă în 2016 dar și în ianuarie 2020, după plecarea lui Victor Pițurcă. Patronul Rotaru a insistat foarte mult, dar șeful lui Gaz Metan s-a opus. Ioan Mărginean se pare că a cerut 200.000 de euro, clauza de reziliere pentru a-i da voie să plece. Așa că negocierile s-au încheiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: