Redactia.ro
Home » Sport » Edi Iordănescu nu vine la Craiova! I-a refuzat pe olteni

Edi Iordănescu nu vine la Craiova! I-a refuzat pe olteni

Edi Iordănescu nu vine la Craiova!

Edi Iordănescu nu vine la Craiova. Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș nu îl va înlocui pe Victor Pițurcă pe banca tehnică a oltenilor.

Edi Iordănescu a fost prima obțiune a patronului oltenilor după plecarea lui Victor Pițurcă. Antrenorul lui Gaz Metan a refuzat însă oferta, cel puțin deocamdată. Iordănescu a postat un mesaj pe contul său de facebook în care a explicat decizia luată.

”1. Sunt legat contractual, dar și sentimental de Gaz Metan și de Mediaș. Sunt dator moral băieților să duc la capăt munca și lupta alături de ei. Sunt dator suporterilor care au crezut în noi și ne-au susținut joc de joc… În concluzie , merg mai departe pe drumul pe care sunt.
2. Craiova nu mai este de mult doar o echipă. Este un fenomen, o stare de spirit. Orice antrenor român cred că și-ar dori ca într-o zi să aibă posibilitatea să antreneze Craiova, iar eu nu fac excepție!! Cred că la Craiova se pot face lucruri deosebite, iar catalizatorul principal îl reprezintă publicul și iubirea lui extremă pentru echipă si culori. Am fost în mai multe momente ca adversar al Craiovei și am trăit un sentiment unic. Nici nu îmi pot imagina ce ar însemna să reprezint culorile Craiovei…Un titlu cu Craiova înseamnă că ți-ai asigurat iubire pentru eternitate. Poate într-o zi…
3. Între mine și patronul Mihai Rotaru există o relație deja lungă de amiciție și deosebit respect. Mereu l-am considerat un om extrem de inteligent… Vreau să-i mulțumesc pentru interesul profesional arătat de-a lungul timpului și să-i urez baftă…”, a scris Edi Iordănescu, pe contul personal de Facebook.

Cum și-a motivat Victor Pițurcă plecarea

În urmă cu cinci zile, antrenorul a anunțat pe neașteptate că demisionează. Motivul ar fi fost nemulțumirea antrenorului legată de lotul pe care îl are. Totuși, patronul oltenilor a încercat din răsputeri să-i satisfacă toate pretențiile. Între timp Dan Nistor, jucător dorit cu insistență de Pițurcă a fost adus în Bănie. Victor Pițurcă a preluat-o pe Craiova în august 2019 și lasă echipa pe locul 4, cu 37 de puncte, 7 mai puține decât liderul CFR.

“Eu n-am venit la Craiova ca să fiu pe locul doi, locul trei. Doar titlul era ținta mea, deși în contract era prevăzut că trebuie să prind un loc de cupă europeană. Nici măcar 10-20 la sută nu aveam șanse. Și atunci de ce să stau? Ca să mă bată pe mine Becali”, a spus Pițurcă, la plecare.

Citește și: Situația incredibilă a lui Patrick Petre! Din mare speranță, în Liga a 3-a

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: