Redactia.ro
Home » Sport » Situația incredibilă a lui Patrick Petre! Din mare speranță, în Liga a 3-a

Situația incredibilă a lui Patrick Petre! Din mare speranță, în Liga a 3-a

Situația incredibilă a lui Patrick Petre!

Situația incredibilă a lui Patrick Petre! Dat afară de la Farul Constanța, fotbalistul a ajuns la echipa antrenată de tatăl său, Florentin Petre, Dacia Unirea Brăila.

Mijlocașul a evoluat în Liga 1 pentru FC Dinamo, Sepsi Sfântul-Gheorghe şi Politehnica Iaşi. După nenumărate scandaluri a ajuns în Liga a 2-a la Farul Constanța. A semnat contractul în vara lui 2019 și spunea că vrea să ajute echipa să revină în prima ligă. Nici aici nu a stat prea mult și a fost dat afară. Mai întâi a fost lăsat în afara lotului, după ce și-a petrecut nopțile prin baruri. Cum Ciprian Marica şi Ianis Zicu au fost colegi cu Florentin Petre, au decis să-i dea o şansă puştiului. În ciuda relaţiei speciale dintre Florentin Petre şi cei doi oameni-cheie de la Farul, Patrick nu a mai putut fi salvat după ce a călcat pe bec din nou. Liber de contract, Patrick Petre a semnat cu Dacia Unirea Brăila, formația antrenată de Florentin Petre, tatăl său, care se luptă să evite retrogradarea.

Scandalurile în care a fost implicat Patrick Petre

În 2017, pe când juca la Dinamo, Patrick alături de alți trei dinamoviști au băut alcool în avionul care ducea lotul naționalei de tineret spre Spania! În luna aprilie a anului trecut, șefii de la Sepsi Sf. Gheorghe au decis să rezilieze contractele lui Patrick Petre și Victor Râmniceanu. Se pare că cei doi fuseseră văzuți la pariuri. În iulie 2018, mijlocașul a ajuns la Poli Iași, unde a stat până în septembrie 2019. În ultimele trei luni, acesta a jucat pentru Farul, dar și de acolo a fost dat afară.

”Uite, spre exemplu Gică Hagi s-a bătut și se bate pentru copiii săi, cum ar fi trebuit s-o fac și eu. Dar, eu am zis că nu, să-l las să-și trăiască viața, să treacă prin toate problemele pe care le are, pentru a avea posibilitatea să crească frumos , dar la noi nu a mers asta”, declara Florentin Petre, la Digi Sport, în urmă cu ceva vreme.

Citește și: Gabriel Tamaş are probleme în Israel! Ce sancțiune a primit

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: