Redactia.ro
Home » Sport » Mihai Teja și-a găsit echipă! O va antrena pe FC Voluntari

Mihai Teja și-a găsit echipă! O va antrena pe FC Voluntari

Mihai Teja și-a găsit echipă

Mihai Teja și-a găsit echipă. După ce a plecat de la Poli Iași, antrenorul s-a înțeles rapid cu cei de la FC Voluntari. Acum așteaptă doar ca tehnicianul Cristiano Bergodi să fie demis.

Pe 23 decembrie, Mihai Teja a părăsit-o pe Poli Iași. Nu a stat prea multe zile pe bară. S-a înțeles rapid cu FC Voluntari. Șefii ilfovenilor sunt supărați pentru că echipa este pe ultimul loc în Liga I. În cel mai scurt timp îl vor demite pe italianul Cristiano Bergodi. Teja va avea un contract pe un an și jumătate și va avea un salariu de 6 mii de euro pe luna la Voluntari.

„Da, suntem înțeleși de principiu cu Mihai. 51% el va fi antrenorul nostru. Rămân și ceilalți pe listă. Dacă totul va fi pus la punct, va semna pe 6 ianuarie, când se va rezilia contractul lui Cristiano Bergodi”, au declarat surse din cadrul clubului pentru GSP.

Ilfovenii îi spuseseră lui Bergodi să lase echipa pe locul 12 înainte de pauza de iarnă. Nu s-a întâmplat așa și acum poate fi dat afară fără a i se plăti niciun ban.

Obiectivul lui Mihai Teja

Obiectivul lui Teja este salvarea de la retrogradare. FC Voluntari are doar 8 puncte. Potrivit Fanatik, Gigi Becali l-ar fi ajutat pe antrenor să se înțeleagă cu FC Voluntari. Șeful celor de la FCSB l-ar fi sunat pe Florin Pandele și l-a convins să-l pună pe Teja antrenor. Tehnicianul le-a mai pregătit pe U Cluj, România U21, Dinamo, Pandurii, Gaz Metan și FCSB.

Citește și: Premieră la Raliul Dakar! Unde se desfășoară celebra cursă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: