Redactia.ro
Home » Sport » CFR Cluj, lovită de coronavirus. Campioana a ajuns la 26 de cazuri de Covid-19

CFR Cluj, lovită de coronavirus. Campioana a ajuns la 26 de cazuri de Covid-19

CFR Cluj

Echipa de fotbal CFR Cluj este lovită serios de coronavirus. Nu mai puțin de 26 de fotbaliști și membri ai staff-ului au fost confirmați cu Covid-19.

Justin Stefan, secretarul general al LPF a confirmat cazurile de coronavirus de la CFR Cluj.

„Testele efectuate joi de membrii echipei CFR Cluj au adus noi cazuri pozitive. In momentul de fata, in total, exista 26 de cazuri de COVID-19 la CFR, 16 jucatori si 10 membri ai staff-ului tehnic”, a declarat Justin Ștefan pentru Agerpres.

Este cel mai mare focar din Liga 1

În acest moment, focarul de coronavirus de la campioana României CFR Cluj a ajuns să fie cel mai mare din Liga 1. La Dinamo au fost depistate 21 de cazuri. Partida celor de la CFR Cluj cu FC Botoşani, care trebuia să se dispute în acest weekend, a fost amânată. În acest moment, echipa lui Dan Petrescu aşteaptă decizia DSP, iar echipa ar putea să intre în carantină pentru 14 zile.

Cei 16 jucători infectați cu Covid-19 sunt, potrivit digisport.ro, Grzegorz Sandomierski, Cristi Manea, Denis Ciobotariu. Mike Cestor, Luis Aurelio, Damjan Djokovic, Ovidiu Hoban, Adrian Păun, Otto Hindrich, Cătălin Itu, Dodi Juca și Billel Omrani. De asemenea, Bălgrădean, Petrila şi Golofca au ieşit negativi la testul de miercuri, dar vor sta 14 zile în carantină.

Dintre membri staff-ului, Dan Petrescu (antrenor), Costin Curelea (antrenor secund), Cristian Panin (team manager), Cristian Moldovan (antrenor de portari), Bogdan Aldea (preparator fizic), Cristian Dragotă (preparator fizic), Radu Pralea (kinetoterapeut), Francisc Pasztor (șoferul echipei), Ioan Albu (magazinerul clubului) și Ioan Ivaşcu (secretarul general) au fost confirmați pozitiv la testele Covid-19.

Cluburile la care au apărut cazuri de coronavirus

De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la angajaţi şi jucători ai cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ceea ce a dus la suspendarea unor meciuri şi deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică.

De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş. În rândul arbitrilor au fost depistate patru cazuri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: