Redactia.ro
Home » Sport » Haos în Liga I! Zece persoane de la CFR Cluj au COVID-19

Haos în Liga I! Zece persoane de la CFR Cluj au COVID-19

CFR Cluj, COVID-19, Dinamo

CFR Cluj este decimată de COVID-19. Se pare că în total 10 fotbaliști și membrii din staff ar avea coronavirus.

Dinamo și CFR Cluj sunt cele mai afectate echipe din Liga I. Apariția noilor cazuri ar putea paraliza fotbalul românesc. În această seară s-a aflat că alte 5 persoane de la echipa campioană ar avea COVID-19. Este vorba despre mijlocașii Claudiu Petrila și Cătălin Golofca, goalkeeper-ul Cristi Bălgrădean, preparatorul Bogdan Aldea și kinetoterapeutul Radu Pralea. Niciunul dintre aceștia nu a făcut deplasarea săptămâna trecută la București, pentru meciul cu FCSB. Damjan Djokovic ar putea fi și el bolnav, dar deocamdată testul său a fost neconcludent. Toate testele vor fi refăcute zilnic.

Primul caz a apărut sâmbătă

Sâmbătă, înainte meciului cu FCSB a fost descoperit primul caz. Este vorba despre Adrian Păun. Mijlocașul a fost internat imediat, ulterior a fost transportat la Cluj. Meciul a fost amânat iar clujenii au rămas la baza de la Mogoșoaia. În această dimineață portarul Grzegorz Sandomierski, antrenorul secund Costin Curelea, preparatorul fizic Cristian Dragotă, antrenorul de portari Cristian Moldovan au aflat și ei că au coronavirus. Duminică, CFR Cluj ar fi trebuit să joace acasă cu FC Botoșani, dar în acest moment nu se știe daca nu va fi amânat și acest meci.

„Problemele probabil că au apărut în afara meciurilor, în afara stadioanelor. Au fost făcute controale. Controalele au relevat ceva probleme la unele dintre cluburi. La Petrolul se efectuează o anchetă, probabil că același lucru se va întâmpla și la Dinamo, și CFR Cluj. Este posibil să apară noi restricții din sezonul viitor. Totuși, eu cred că dacă acele reguli stabilite în protocol ar fi fost respectate, nu am fi avut focarele acestea”, a spus ministrul sportului, Ionuț Stroe.

Până astăzi, cel mai afectat club era Dinamo. Zece fotbaliști sunt bolnavi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: