Redactia.ro
Home » Sport » CFR Cluj, campioana României! A luat al 6-lea titlu

CFR Cluj, campioana României! A luat al 6-lea titlu

GALERIE FOTO (2) CFR Cluj titlu, craiova

Oltenii au sperat 45 de minute că vor putea lua titlul după 30 de ani. Bucuria le-a fost însă spulberată. CFR Cluj a câștigat în Bănie 3-1 și a luat al 6-lea titlu din istorie.

Experiența clujenilor și-a spus cuvântul în această seară. Au fost conduși cu 0-1 dar au revenit. Gazdele au deschis scorul, după o reușită spectaculoasă de la 25 de metri a lui Dan Nistor. Bucuria a durat câteva minute doar. Vinicius a egalat cu o lovitură de cap. Până la finalul reprizei ambele echipe și-au împărțit ocaziile. Boli a marcat rapid în repriza a doua profitând de o greșală a fundașilor oltenilor și a întors scorul. Spre finalul reprizei, CFR Cluj a primit un penalty discutabil, iar Ciprian Deac a marcat pentru 1-3. Astfel, titlul merge pentru a 6-a oară la Cluj. CFR a mai câștigat în 2008, 2010, 2012, 2018, 2019.

CFR Cluj a câștigat fără Dan Petrescu pe bancă

Dan Petrescu nu a putut să meargă în această seară în Bănie. Antrenorul clujenilor a avut coronavirus și a fost externat în urmă cu câteva zile. Totuși nu a primit acceptul DSP-ului de a merge la meci.

„Am sperat ca Dan Petrescu să ajungă, dar respectăm protocolul, toate demersurile, mai are nevoie de 2 zile. Sper însă să ne lămurească și autoritățile în privința testelor de la Universitatea Craiova, de ce jucătorii vor fi testați mâine”, a declarat Marius Bilașco înainte de meci.

Posibili adversari în Champions League

CFR Cluj și-a asigurat prezența în preliminariile Champions League din sezonul 2020/2021. Românii vor fi cap de serie, iar în a doua urnă se află următoarele echipe. Fola Esch (Luxemburg), Djurgårdens (Suedia), Linfield Belfast (Irlanda de Nord), Buducnost Podgorica (Muntenegru), Flora Tallin (Estoania), Dynamo Brest (Belarus). Riga FC (Letonia), Connah’s Quay (Țara Galilor), KI Klaksvik (Insulele Feroe), Europa FC (Gibraltar). NK Celje (Slovenia), Ararat-Armenia (Armenia), KuPS Kuopio (Finlanda), KR Reykjavik (Islanda). KF Tirana (Albania), Sileks Kratovo (Macedonia de Nord), Floriana (Malta).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: