Redactia.ro
Home » Sport » Scandal înaintea meciului Craiova – CFR Cluj! Oaspeții nu vor să intre pe teren

Scandal înaintea meciului Craiova – CFR Cluj! Oaspeții nu vor să intre pe teren

titlu Liga 1, Universitatea Craiova, CFR Cluj

„Finala campionatului” care ar trebui să se joace în această seară de la ora 20.30 este în pericol. CFR Cluj amenință că nu va intra pe teren.

Clujenii spun că elevii lui Cristiano Bergodi au făcut ultimul test pentru coronavirus pe data de 24 iulie. Pentru meciul din această seară ar fi trebuit să facă o altă testare ceea ce se pare nu s-a întâmplat. CFR vrea să facă plângere penală și împotriva DSP Dolj. Craiova a avut 3 cazuri de persoane infectate.

„Să vedem dacă se va disputa această finală. Toată echipa și toți jucătorii noștri se gândesc să nu se prezinte în această seară și să nu disputăm acest meci. Toată echipa e speriată de ceea ce s-a întâmplat în această perioadă și le e frică să ia contact cu cei din echipa Craiovei. Protocolul a stabilit că în cazul unui caz de COVID, jucătorii să fie testați la 7 zile. Așa cum a fost la CFR, la Dinamo, Petrolul, Botoșani, Astra. Toate aceste echipe, DSP-urile din orașele respective au respectat acest protocol și nu le-au dat dreptul să se antreneze. Noi am stat 10 zile fără să ne antrenăm și am retestat 10 zile”, a declarat directorul sportiv al clujenilor, Bogdan Mara, la PRO X.

Oltenii au trecut la amenințări

Mihai Rotaru, finanțatorul Craiovei, cere și el testele clujenilor. Acesta spune că în cazul în care clujenii nu se prezintă la meci ar putea pierde cu 3-0.

“Să îi întrebăm pe cei de la CFR când s-au testat ei ultima dată. Ei au făcut ultima testare lunea trecută, la ora 08.30. Să nu uite să o facă astăzi, pentru că altfel pierd cu 3-0. Gluma e glumă, dar conform protocolului trebuie să le facă la 7 zile. Dacă nu le fac astăzi și nu vin cu aprobare, noi o să cerem pierderea meciului la masa verde”, a spus Rotaru.

Craiova – CFR Cluj, finala campionatului

“Craiova e în altă țară, nu e în România? Acest protocol e clar, e stabilit de Ministerul Sănătății, FRF, LPF. Echipele trebuie testate la 7 zile”, a mai spus Mara.

Există trei scenarii posibile, pentru desemnarea campioanei, după ce Craiova nu a putut juca meciul cu Astra, giurgiuvenii având mai mulți fotbaliști bolnavi.
1. Dacă Universitatea câștigă meciul cu CFR atunci va avea un punct mai mult decât clujenii și va deveni campioană.
2. În cazul în care CFR Cluj câștigă va fi campioană.
3. Ultima variantă și cea mai complicată ar fi dacă meciul se termină la egalitate. În acest caz, clujenii ar avea 2 puncte mai mult decât Craiova, care ar avea însă un meci mai puțin, cel cu Astra. În această variantă titlul s-ar decide la comisii sau cel mai probabil la TAS.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: