Redactia.ro
Home » Sport » UEFA a trimis răspunsul! Ce se întâmplă cu meciul Astra-Craiova

UEFA a trimis răspunsul! Ce se întâmplă cu meciul Astra-Craiova

titlu Liga 1, Universitatea Craiova, CFR Cluj, astra

UEFA nu face niciun rabat de la regulament. Forul internațional a decis ce se întâmplă cu meciurile din Liga 1.

Mai mulți fotbaliști au fost depistați pozitiv cu coronavirus, astfel că programul meciurilor din Liga 1 a fost dat peste cap. Astra – Craiova a fost amânat chiar dacă ar fi putut fi decisiv în lupta pentru titlu. Avocatul celor de la Astra, Claudiu Popa, spune că UEFA a transmis oficialilor români faptul că toate meciurile decisive trebuie să se dispute până pe data de 3 august. Dacă nu, rezultatul va fi decis la vasa verde.

”Decizia se află doar la FRF. N-aș vrea să fiu în pielea celor de la FRF. Depinde cât de raționali sunt, la condiții speciale se iau măsuri speciale. Interesul Astrei este ca meciurile să se joace. Noi am pierde 100.000 de euro dacă vom coborâ de pe locul trei”, a declarat Claudiu Popa, avocatul Astrei, la Digi Sport Special.

În ce condiții Astra – Craiova ar fi decisiv

Dacă meciul Craiova – CFR Cluj se va termina la egalitate, atunci Astra – Craiova ar fi decisiv în lupta pentru titlu. Pentru că partida nu se mai poate programa până pe data de 3 august, rezultatul va fi decis de comisii. 3 august este data limită când UEFA trebuie să primească lista cu toate echipele care vor juca în sezonul următor în cupele europene.
Meciul Astra – Craiova a fost amânat după ce mai mulți fotbaliști de la giurgiuveni au fost depistați pozitiv cu coronavirus. La doar câteva zile, portarul David Lazar s-a vindecat rapid. La ultimul test pe care l-a făcut a ieșit negativ.

”David Lazar a ieșit negativ la ultima testare. Și probabil același lucru se va întâmpla și cu Dima. Este colegul lui de cameră. Ambii au avut două teste pozitive până acum, făcute în locuri diferite”, a mai spus avocatul clubului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: