Redactia.ro
Home » Sport » Astra – Universitatea Craiova s-a amânat! Patru fotbaliști au coronavirus

Astra – Universitatea Craiova s-a amânat! Patru fotbaliști au coronavirus

Universitatea Craiova, Astra, COVID-19

Patru fotbaliști din lotul Astrei Giurgiu au fost depistați pozitiv. Astfel, meciul din această seară a fost amânat pentru a doua oară.

David Lazar, Constantin Dima, Costel Avram și David Bruno au fost depistați pozitiv, astăzi. Partida cu Universitatea Craiova din această seară a fost amânată. Este pentru a doua oară când acest meci nu se poate juca.

„Din păcate, sunt trei jucători de la prima echipa si unul de la echipa a doua ale caror teste au ieșit pozitiv. DSP autorizase reluarea activității numai în situația în care existau două testări negative. Meciul nu se poate juca”, Justin Stefan, secretarul general al LPF.

DSP Giurgiu i-a obligat pe cei de la Astra să facă două teste care să fie negative, pentru a putea juca în această seară. Astfel, au fost descoperite noile cazuri. Se pare că Bogdan Andone ar fi primit întăriri în această perioadă. I-au fost aduși zece fotbalști de la echipa a doua.

Astra – Craiova ar fi trebuit să se joace miercuri

Meciul fusese programat pentru miercuri. S-a aflat însă că, Ljubjan Crepulja este bolnav, așa că s-a amânat pentru astăzi. Întâlnirea era deosebit de importantă pentru olteni. Dacă CFR pierde azi cu FCSB, iar Craiova câștiga cu Astra, atunci elevii lui Bergodi erau matematic campioni, cu o etapă înainte de finalul sezonului.

“Nu știu ce se va întâmpla. Jucătorii sunt la București. Din păcate nu s-a putut juca. Sincer nu știu ce se va întâmpla sau ce decizie se va lua în legătură cu acest meci. Există niște regulamente care se vor aplica”, a declarat Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova.

LPF este nevoită să găsească o soluție în aceste condiții, ceea ce este din ce în ce mai greu. Ar putea chiar să se ajungă la meciuri pierdute la masa verde.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: