Redactia.ro
Home » Sport » Alarmă la Universitatea Craiova! Primul caz de COVID-19! Bergodi, test neconcludent

Alarmă la Universitatea Craiova! Primul caz de COVID-19! Bergodi, test neconcludent

Universitatea Craiova, Dinamo, CFR Cluj, COVID-19

Universitatea Craiova a anunțat în această seară că un membru din staff a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Ar fi vorba despre team-managerul Lucian Pretorian. Există însă și un test neconcludent, care se pare este al antrenorului Cristiano Bergodi.

Jucătorii au fost testați imediat, ca și restul persoanelor din cadrul clubului. Niciun test nu a fost pozitiv. Oficialii clubului au făcut anunțul pe pagina oficială de facebook.

„Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi, un membru al staffului tehnic a fost despistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staffului este cu rezultat neconcludent. Întreg lotul de jucători și restul staffului tehnic – negativi. În cursul zilei de mâine va fi efectuată ancheta epidemiologică a DSP Dolj și vom cunoaște pașii ce trebuie urmați”, se arată în postarea Craiovei.

Oltenii sunt mai aproape ca niciodată de titlu. Au șase victorii consecutive în tot atâtea meciuri disputate de la reluarea Ligii I.

CFR Cluj și Dinamo, decimate de COVID-19

Prima echipă din Liga I unde a fost un adevărat focar de infecție a fost Dinamo. 12 jucători s-au îmbolnăvit în câteva zile. Mihai Popescu, Ricardo Grigore, Filip Mrzljak, Vali Lazăr, Alexandru Răuță, Ștefan Fara, Andrei Sin, Diego Fabbrini, Dan Tălmaciu și Sașa Mitrovic, Mattia Montini, dar și maseurul echipei au coronavirus. Antrenorul Gigi Mulțescu, care abia fusese instalat în funcție este de-a dreptul disperat.

„Eu sunt tare psihic, dar și fierul se îndoaie! E foarte greu, coși aici și se rupe dincolo! E ca o condamnare, ca antrenor nu am mai trecut prin așa ceva. Dacă era situația așa nu mai acceptam să vin, orice om zdravăn la cap nu accepta”, a declarat Gigi Mulțescu la Digi Sport.

Astăzi s-a aflat că și la CFR Cluj sunt în total zece cazuri, fotbaliști dar și membri din staff-ul tehnic. Este vorba despre Adrian Păun, Claudiu Petrila, Cătălin Golofca, goalkeeper-ul Cristi Bălgrădean, preparatorul Bogdan Aldea, kinetoterapeutul Radu Pralea, portarul Grzegorz Sandomierski, antrenorul secund Costin Curelea, preparatorul fizic Cristian Dragotă, și antrenorul de portari Cristian Moldovan. Damjan Djokovic ar putea fi și el bolnav, dar deocamdată testul a fost neconcludent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: