Redactia.ro
Home » Sport » Petrescu: „Eu sunt prostul proștilor”! CFR Cluj-Dinamo Zagreb în turul doi preliminar al UCL

Petrescu: „Eu sunt prostul proștilor”! CFR Cluj-Dinamo Zagreb în turul doi preliminar al UCL

CFR Cluj, Dinamo Zagreb, liga campionilor,

Campioana României joacă astăzi, de la ora 21.00 împotriva celor de la Dinamo Zagreb în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Înaintea meciului, Dan Petrescu a făcut declarații incredibile.

Clujenii vor avea astăzi un meci extrem de dificil cu croații. Meciul se dispută într-o singură manșă, așa ca CFR Cluj are nevoie de o victorie pentru a merge în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Dacă elevii lui Petrescu pierd, atunci vor juca în turul trei preliminar din Europa League. Înaintea partidei, Dan Petrescu a făcut spectacol la conferința de presă.

„Fotbalul croat e cu 22 de ani în fața noastră, Dinamo Zagreb are cel puțin 90% sanse să meargă mai departe. Au de 100 de ori mai multe șanse ca noi să se califice.Vedem realitatea, ne uităm la statistici. Ce bani avem și cu cât cumpărăm noi? În Croația cu cât se vând jucătorii? Noi nu avem bani, nimic, dar să-i rupem pe toți. Eu sunt prost, eu exagerez. Eu sunt prostul proștilor în România!”, a declarat Dan Petrescu.

Dinamo Zagreb, la primul meci în acest sezon în UCL

Pentru Dinamo Zagreb, meciul cu CFR Cluj este primul în noul sezon din Liga Campionilor. Croații au jucat până acum doar în campionat.
Dinamo Zagreb are un lot evaluat la mai mult de 86 de milioane de euro, în timp ce CFR Cluj este cotată la doar 23,8 milioane de euro.

„Obiectivul nostru este să câștigăm, dar să nu uităm că acest Cluj a ținut-o în șah în acest an pe campioana Europa League. Au fost eliminați doar pentru că Sevilla a marcat un gol în deplasare. E o echipă solidă, are propriul stil de joc, care unora nu le place, dar e unul eficient și de succes”, a spus Zoran Mamic la plecarea spre Cluj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: