Redactia.ro
Home » Sport » De ce îți e frică nu scapi! CFR Cluj o va întâlni pe campioana Suediei în Europa League

De ce îți e frică nu scapi! CFR Cluj o va întâlni pe campioana Suediei în Europa League

CFR Cluj, Europa League, Djurgarden Suedia

Antrenorul campionei declara că nu vrea să joace în Europa League cu o echipă din Suedia. Dar, tocmai așa s-a întâmplat. În turul trei preliminat CFR Cluj o va întâlni pe Djurgarden.

Chiar dacă nu a vrut să audă de echipe din Suedia, următoarea adversară a clujenilor nu pare a fi o forță, chiar dacă este campioana țării. Djurgarden s-a chinuit să câștige în fața unei echipe din Gibraltar. În final, Djurgarden a trecut cu greu, scor 2-1 de Europa FC.

„Noi sper să schimbăm obiceiul. Să avem și noi noroc, să jucăm acasă. Nu vreau să jucăm cu echipa din Suedia, că șansele nu-s așa mari. Dacă jucăm în Suedia, șansele sunt mai mari la ei. Noi, deocamdată, am pierdut patru jucători importanți și avem probleme”, declara Dan Petrescu, la Digi Sport.

CFR Cluj ar putea juca din nou cu Dinamo Zagreb

Meciul cu Djurgarden se joacă pe 24 septembrie. Dacă echipa lui Dan Petrescu va câștiga ajunge în play-off-ul Europa League. Și această fază se joacă tot într-o singură manșă, pe 1 octombrie. Cum CFR Cluj nu este cap de serie, va juca împotriva uneia dintre cele cinci campioane eliminate în turul 3 preliminar al Champions League. Acestea sunt: Dinamo Zagreb (Croația), Young Boys (Elveția), Steaua Roșie Belgrad (Serbia), Qarabag (Azerbaidjan), Dinamo Brest (Belarus).
Dinamo Zagreb este o cunoștiință veche a celor de la CFR Cluj. Croații au eliminat-o în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor scor 2-2, 5-6 după executarea loviturilor de la 11 metri. Astfel, campioana României a ajuns în turul trei preliminar al Europa League.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: