Redactia.ro
Home » Știri » Convorbire între soldați ruși, interceptată de pe câmpul de luptă: “Crede-mă, am fost bombardați de un avion de-al nostru”

Convorbire între soldați ruși, interceptată de pe câmpul de luptă: “Crede-mă, am fost bombardați de un avion de-al nostru”

Conversația între cei doi soldați a fost interceptată în timp ce unul dintre ei s-ar afla chiar pe câmpul de luptă. Iar singura luptă despre care se vorbește pare a fi una de supraviețuire în condiții grele de frig, foame și fără veste antiglonț.

În convorbirea telefonică interceptată de pe câmpul de luptă, unul dintre că nu au unde să doarmă, ce să mănânce sau cum să se protejeze de frig. nici protecție împotriva ucrainenilor nu au. Mărturisirile făcute de soldatul care s-ar fi aflat lângă Nykolaev, oraș în sudul Ucrainei, la circa 65 km de Marea Neagră și la 113 km nord-est de Odesa.

Convorbire între soldați ruși, interceptată de pe câmpul de luptă: “Crede-mă, am fost bombardați de un avion de-al nostru”

– Alo.
– Salutări, Viktorovici!
– Hai să îți spun pe scurt. Totul e aiurea. Îmi cer scuze pentru limbaj. Dar dacă e să fiu sincer… Trebuie să îți spun că 50% din soldații noștri suferă de degerături la picioare. Nici nu au reușit să transporte de aici Cargo 200. Le-au purtat pe lângă noi timp de 5 zile.
– Da, îmi dau seama.
– Am ajuns aici și era ger. Mă așteptam să avem patru corturi M-30. Și, când colo, ne-am trezit că aveam doar unul. Nu ne-au dat nici sobe să ne încălzim. Totul e dincolo de orice imaginație, pe scurt. Și am aflat că până și singurul cort existent nu era pentru noi. Așa că am săpat niște tranșee și ne-am adăpostit acolo.
– Așadar, ești lângă Nykolaev?
– Da.
– Unde sunt ofițerii voștri? Cine vă conduce?
– Aici? Ryazanţev este comandantul. L-am văzut o singură dată de când am sosit aici. Și știi ce ne-a spus? Sosisem de patru zile și știi ce a spus? Asculta: „Nu este niciun secret că această operațiune se va încheia în câteva ore”. Și acele „câteva ore” nu se mai termină! Băieții care nu aveau plăci la vestele antiglonţ, ci doar stratul de kevlar, s-au dus la el și i-au spus: „Tovarășe general, uitați ce veste antiglonţ avem”. Iar el a răspuns: „Fiți tari, băiete”. Și s-a îndepărtat apoi.
– Idiot afurisit!
– Omul îi spune că nu are nici măcar vestă antiglonţ, iar el spune „Fii tare, băiete”. Nu e nicio mirare. Îți spun, nici în Cecenia nu a fost atât de rău. Este inimaginabil. Crede-mă, am fost bombardați de un avion de-al nostru. Da, e ceva obișnuit. Da, la fel de obișnuit ca „bună dimineața”. Nu știu ce să spun, ăsta e un circ, nu o „operațiune militară”, este conversația interceptată între cei doi soldați ruși.

Oficial NATO: 15.000 soldați ruși, uciși într-o lună de război

Pe data de 24 februarie 2022, Federația Rusă a lansat un atac furibund împotriva Ucrainei, o operațiune militară specială care, potrivit oficialilor ruși, are ca scop demilitarizarea și „denazificarea” Ucrainei.

Până la 15.000 de soldați ruși au fost uciși într-o lună, de la începutul invaziei ruse a Ucrainei. Cifrele au fost înaintate de doi înalți oficiali militari ai NATO, citați de CNN.
„Estimarea pe care o avem se bazează pe ceea ce ne spun ucrainenii, ceea ce ne anunță rușii, intenționat sau din greșeală- pentru că greșelile se întâmplă într-un război-și credem că rușii au pierdut între 7.000 și 15.000 de soldați”, a declarat unul dintre oficialii NATO, miercuri, pentru CNN.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: