Redactia.ro
Home » Monden » Copiii Adrianei Bahmuțeanu, prima reacție când au aflat că mama lor s-a logodit: „Chiar i-am întrebat ce părere ar avea…”

Copiii Adrianei Bahmuțeanu, prima reacție când au aflat că mama lor s-a logodit: „Chiar i-am întrebat ce părere ar avea…”

Adriana Bahmuțeanu a luat pe toată lumea prin surprindere zilele trecute când a anunțat public că face nuntă, iar pentru a demonstra că vorbește serios a postat  fotografii de la slujba religioasă de logodnă. Iată cum au reacționat copiii vedetei!

Adriana Bahmuțeanu a ajuns din nou în fața altarului!

Vedeta s-a logodit cu George Steven, cel care a reușit să îi fure inima. Cei doi au fost deja la biserică, iar acum au depus și actele la Starea Civilă, pentru a deveni soț și soție.

„N-aduce anul ce aduce ceasul. Ne-am întâlnit, ne-am văzut, ne-am plăcut şi ne-am gândit că ar fi mai bine să ne oficializăm cumva relaţia. Am fost la primărie dar actele nu sunt gata, deci o să depunem ulterior aceste acte. Aşa că am zis să venim la o biserică să primim binecuvântarea. Asta ne dorim amândoi, o viaţă de familie fericită”, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu la România TV.

Copiii Adrianei Bahmuțeanu, prima reacție când au aflat că mama lor s-a logodit

Deși sunt împreună de doar trei luni de zile, Adriana face pasul cel mare. Vedeta vrea să aibă o familie unită, așa că și-a întrebat băieții, Eduard și Maximus ce părere au despre eveniment.

„Foarte bine, să știi că s-au bucurat, chiar i-am întrebat ce părere ar avea dacă m-aș căsători și au zis că ar fi foarte tare ideea și că abia așteaptă să vină la nuntă. Deci le-a plăcut”, a transmis Adriana Bahmuțeanu pentru un post de televiziune, potrivit wowbiz.ro.

Adriana Bahmuțeanu și George Steven s-au cunoscut cu câteva luni în urmă, iar acum au făcut marele pas

„Ne-am cunoscut în urmă cu două-trei luni prin intermediul unui prieten comun, Carmen Harra, din California, pe care o cunosc de 14 ani. Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaște. Așa am simțit amândoi că «It is the right thing», este un sentiment comun”, a spus George Steven, potrivit aceleași surse. 

 

 

Sursa foto: wowbiz.ro.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: